Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παιδιά στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους παραδίδονται στους Κούρδους (βίντεο)

Παιδιά στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους παραδίδονται στους Κούρδους (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Παιδιά Στρατιώτες, Ράκα, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,

Τρία παιδιά στρατιώτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έπιασαν οι άνδρες των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) κατά την έφοδό τους σε χωριό δυτικά της ντε φάκτο πρωτεύουσας της τρομοκρατικής οργάνωσης, πόλη Ράκα στη βόρεια Συρία.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι άνδρες των SDF εισήλθαν στο χωριό πυροβολώντας και ερευνώντας σπίτια.

Τρία παιδιά, που είχαν στρατολογηθεί από το Ισλαμικό Κράτος, άφησαν τα όπλα τους μέσα στο σπίτι που ήταν ταμπουρωμένα και άοπλα βγήκαν και παραδόθηκαν στους δημοκρατικούς μαχητές.

Οι άνδρες των SDF, για λόγους ασφαλείας και από φόβο μην είναι κάποιο παιδί ζωσμένο με εκρηκτικά, τους ζήτησαν να σηκώσουν ψηλά τις μπλούζες τους ώστε να δουν ότι ήταν “καθαρά”.

Στη συνέχεια τα παιδιά οδηγήθηκαν για ανάκριση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των SDF που μιλά στο βίντεο, τα παιδιά πρώτα θα ανακριθούν και στη συνέχεια θα επιστραφούν στις οικογένειές τους.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι έχει επιστρατεύσει χιλιάδες παιδιά και τα έχει στείλει στα πεδία των μαχών στη Συρία και στο Ιράκ για να πεθάνουν.

Επειδή τα παιδιά θεωρούνται “αναλώσιμα” συχνά τα χρησιμοποιούν σε αποστολές αυτοκτονίας, αφού πρώτα τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.

Σε αυτή την περίπτωση οι πιτσιρικάδες φαίνεται ότι είχαν αρκετό μυαλό ώστε να παραδοθούν αντί να δώσουν τις ζωές τους για το “χαλιφάτο”.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα