Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

38χρονος Ινδός, πατέρας πέντε παιδιών, βίασε πάνω από 700 κοριτσάκια (βίντεο)

38χρονος Ινδός, πατέρας πέντε παιδιών, βίασε πάνω από 700 κοριτσάκια (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βίντεο, Ινδία ή Μπάρατ, Παιδεραστής, Παιδεραστία,

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία η υπόθεση παιδεραστίας που είδε την Δευτέρα το φως της δημοσιότητας. Ένας ράφτης, ο οποίος είναι και πατέρας πέντε παιδιών, ομολόγησε ότι απήγαγε, κακοποίησε και βίασε “εκατοντάδες” κοριτσάκια μέσα στην τελευταία δεκαετία.

Ο Σούνιλ Ραστόγκι, 38 ετών, παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών, συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς που ερευνούσαν τη σεξουαλική επίθεση εναντίον τριών κοριτσιών ηλικίας 9 και 10 ετών στην πρωτεύουσα.

Στο στόχαστρο κορίτσια ηλικίας από 7 μέχρι 10 ετών

“Αυτός ο εγκληματίας, ο Σούνιλ Ραστόγκι, κατάγεται από το Ρουντραπούρ του Ούταρ Πραντές και είναι ράφτης” είπε ο Όμβιρ Σινγκ Μπισόι, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής του Ανατολικού Δελχί, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. “Κατά την ανάκριση μας είπε ότι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ερχόταν από το Ρουντραπούρ και, για να ικανοποιήσει τις παιδεραστικές ορέξεις του, έβαζε στο στόχαστρο κορίτσια ηλικίας από 7 μέχρι 10 ετών”, εξήγησε.

Ο Ραστόγκι κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλικές επιθέσεις κατά συρροή εναντίον ανηλίκων με επιβαρυντικές περιστάσεις και εγκληματικό εκφοβισμό σε τρεις περιπτώσεις, ανέφερε η αστυνομία. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για άλλες σχετικές υποθέσεις ενώ εικάζεται ότι παρενόχλησε πάνω από 700 ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 38χρονος δεν θυμόταν τον ακριβή αριθμό των κοριτσιών στα οποία έχει επιτεθεί από το 2004 και μετά, όμως είπε ότι μπορεί να είναι “εκατοντάδες”. “Τα πήγαινα σε μια απομονωμένη περιοχή. Δεν ξέρω γιατί. Μου άρεσε” είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, ενώ στεκόταν δίπλα σε έναν αστυνομικό, με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες.

Σχετικά άρθρα