Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς μάνα και τέσσερα παιδιά – Το ένα βρέφος 9 μηνών

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς μάνα και τέσσερα παιδιά – Το ένα βρέφος 9 μηνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Θάνατος στην Πυρά, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κιρκούκ, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έκαψαν ζωντανούς μια γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά της, στα νότια της επαρχίας Κιρκούκ του Ιράκ, επειδή τους έπιασαν να προσπαθούν να διαφύγουν από την κατεχόμενη πόλη Χαουίτζα.

Όπως μεταδίδουν ιρακινά Μέσα, οι τζιχαντιστές έπιασαν την οικογένεια στον αυτοκινητόδρομο Χαμρέεν, στα νοτιοδυτικά της επαρχίας του Κιρκούκ, ενώ έφευγαν από τη Χαουίτζα και τους έκαψαν δημοσίως ζωντανούς την Παρασκευή για παραδειγματισμό.

Η οικογένεια που ρίχτηκε από τους παρανοϊκούς στην πυρά αποτελούνταν από τη μητέρα, τις τρεις κόρες της και ένα μωρό αγόρι μόλις 9 μηνών.

Πρόκειται για ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα της τρομοκρατικής οργάνωσης των ψυχασθενών.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Χαουίτζα διαφεύγουν συνεχώς από την κατεχόμενη πόλη τους και φτάνουν στις γραμμές των Κούρδων ζητώντας άσυλο.

Οι τρομοκράτες έχουν φυτέψει νάρκες γύρω από την πόλη για να σκοτώνονται οι άμαχοι.

Η Χαουίτζα είναι η μοναδική πόλη που κατέχει το Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία του Κιρκούκ.

Η απελευθέρωσή της πέρασε σε δεύτερη μοίρα γιατί ο ιρακινός στρατός αποφάσισε να απελευθερώσει πρώτα τη Μοσούλη.

Η περιοχή της Χαουίτζα έχει περικυκλωθεί, ανατολικά και βόρεια από τους Κούρδους και δυτικά και νότια από τους κυβερνητικούς και αποτελεί θύλακα των τρομοκρατών.

Σχετικά άρθρα