Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 12 άνδρες στη Ράκα επειδή έβλεπαν τηλεόραση

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 12 άνδρες στη Ράκα επειδή έβλεπαν τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Δορυφορική Τηλεόραση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές, Τηλεόραση,

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εκτέλεσαν δώδεκα πολίτες της Ράκα επειδή είχαν στα σπίτια τους δορυφορικά πιάτα για να βλέπουν τηλεόραση.

Σύμφωνα με το ARA News, οι τζιχαντιστές έκαναν μια σειρά από εφόδους σε σπίτια στη Ράκα, στην πόλη που έχουν ανακηρύξει “πρωτεύουσά” τους στη Συρία.

Οι τζιχαντιστές της ισλαμικής “Αστυνομίας”, της Αλ Χίσμπα, ανακάλυψαν δεκάδες δορυφορικά πιάτα και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μιντιακών ακτιβιστών, που μίλησαν στο ARA News, τουλάχιστον 12 από τους συλληφθέντες εκτελέστηκαν από τους τρομοκράτες.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει απαγορεύσει την τηλεόραση στα εδάφη που ελέγχει.

Ο λόγος είναι για να μην μαθαίνουν οι κατακτημένοι πληθυσμοί τι συμβαίνει στον εκτός “χαλιφάτου” κόσμο.

Το Ισλαμικό Κράτος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι έχει κηρύξει εκστρατεία ενάντια στη “διεφθαρμένη τηλεόραση”.

“Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 12 άνδρες στη συνοικία Μεσαλάμπ στο κέντρο της Ράκα επειδή χρησιμοποιούσαν δορυφορικούς δέκτες”, είπε ο μιντιακός ακτιβιστής Χαλίντ Αλ Ομάρι μιλώντας στο ARA News.

“Τα θύματα εκτελέστηκαν δημοσίως κατηγορούμενοι ότι παραβίασαν τους κανόνες του χαλιφάτου” πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν τα δορυφορικά πιάτα και τους αποκωδικοποιητές και απείλησαν ότι θα τιμωρήσουν και όποιον άλλον πιάσουν να βλέπει τηλεόραση.

Σχετικά άρθρα