Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιλντιρίμ: Δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη

Γιλντιρίμ: Δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κωνσταντινούπολη, Μπιναλί Γιλντιρίμ, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τρομοκρατία,

Δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί ποιος είναι υπεύθυνος για την πολύνεκρη επίθεση στο κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ.

Οι τουρκικές αρχές έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν στοιχεία σχετικά με την ένοπλη επίθεση σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, που στοίχισε τη ζωή 39 ανθρώπων, δήλωσε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, παραδεχόμενος ωστόσο ότι δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί ποιος είναι υπεύθυνος για την επίθεση .

Μερικές λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές, ενώ οι αρχές εργάζονται προς την κατεύθυνση συγκεκριμένου αποτελέσματος, απάντησε ο Γιλντιρίμ στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για το ποιος μπορεί να είναι πίσω από την επίθεση.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφάλειας θα μοιραστούν τις πληροφορίες καθώς αυτές, γίνονται γνωστές από την έρευνα, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο κ. Γιλντιρίμ δήλωσε ότι παρά την επίθεση η Τουρκία «δεν πτοείται».

«Το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα της αλληλεγγύης που επιδεικνύει το έθνους μας», είπε σε δημοσιογράφους και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε».

Σχετικά άρθρα