Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο μακελάρης του Βερολίνου είχε φυλακιστεί γιατί έκαψε σχολείο στην Ιταλία

Ο μακελάρης του Βερολίνου  είχε φυλακιστεί γιατί έκαψε σχολείο στην Ιταλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ανίς Αμρί, Βερολίνο, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ιταλία, Τζιχαντιστές, Τυνησία,

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον μακελάρη του Βερολίνου έκανε ο πατέρας του, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τυνησίας.

Μετέβη στην Γερμανία πριν από ένα χρόνο

Ο πατέρας του Άνις Άμρι δήλωσε ότι ο γιος του είχε καταδικαστεί και εκτίσει τέσσερα χρόνια φυλάκιση στην Ιταλία για πυρπόληση ενός σχολείου. Ανέφερε επίσης πως ο γιος του μετέβη στην Γερμανία πριν από ένα χρόνο και ότι μέχρι πρόσφατα ήταν σε επαφή με τα αδέλφια του.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Άμρι φέρεται να στρατολογήθηκε από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στη Γερμανία, ενώ δεν είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για χορήγηση ασύλου ούτε στην Ιταλία, αλλά ούτε και στη Γερμανία​.

Σε κάθε περίπτωση, πηγές προσκείμενες στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιταλίας επιβεβαίωσαν το γεγονός αυτό. Παράλληλα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως όταν ο Άμρι, όταν αποφυλακίσθηκε δεν μπόρεσε να απελαθεί στην Τυνησία διότι οι αρχές της Τύνιδας δεν απέστειλαν εγκαίρως τα απαιτούμενα έγγραφα.

Σχετικά άρθρα