Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομπάμα σε Ερντογάν: Πώς μπορώ να βοηθήσω στη συριακή κρίση;

Ομπάμα σε Ερντογάν: Πώς μπορώ να βοηθήσω στη συριακή κρίση;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Ισλαμιστές, Μπάρακ Ομπάμα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα και συζήτησαν για τη Συρία και το Ιράκ.

Όπως είπε ο Ερντογάν δήλωσε συνομίλησε με τον Αμερικανό πρόεδρο ομόλογό του για την κατάσταση στην Συρία και το Ιράκ, με τον Ομπάμα να τον ρωτά πώς μπορεί να βοηθήσει όταν ο Τούρκος πρόεδρος του περιέγραψε τις υποτιθέμενες δυσκολίες στην απομάκρυνση ανθρώπων από το Χαλέπι της Συρίας.

Ο Ερντογάν, μιλώντας σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα μαζί με τον πρόεδρο της Σλοβενίας, τόνισε παράλληλλα πως 1.150 άμαχοι και τραυματίες έχουν απομακρυνθεί μέχρι στιγμής από το Χαλέπι.

«Πριν από λίγο είχαμε μια μακράς διάρκειας τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ομπάμα. Δεν συζητήσαμε μόνο την κατάσταση στην Συρία, αλλά επίσης στο Ιράκ», σημείωσε ο Ερντογάν.

“Συζητήσαμε το συνεχιζόμενο πρόβλημα της απομάκρυνσης του πληθυσμού”

«Συζητήσαμε το συνεχιζόμενο πρόβλημα της απομάκρυνσης του πληθυσμού, ο Ομπάμα με ρώτησε πως μπορεί να βοηθήσει και του εξήγησα το πώς».

Της τρελής… Ο αρχιτρομοκράτης Ερντογάν εξήγησε το “πώς”. Μας δουλεύουν κανονικά τα τζιχάντια.

Σχετικά άρθρα