Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τυνήσιος ισλαμιστής μαχαίρωσε Ιρανό ομοφυλόφιλο σε κέντρο προσφύγων

Τυνήσιος ισλαμιστής μαχαίρωσε Ιρανό ομοφυλόφιλο σε κέντρο προσφύγων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ολλανδία, Ομοφυλόφιλοι, Πρόσφυγες,

Ένας Ιρανός πρόσφυγας μαχαιρώθηκε άγρια σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Ολλανδία επειδή μαθεύτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Αρχικά η ολλανδική Αστυνομία θεώρησε ότι η επίθεση στον 25χρονο, στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών κοντά στο χωριό Μπέλινγκβόλντε (Bellingwolde) στη βορειοανατολική Ολλανδία, είχε να κάνει με διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία θεώρησε ότι το θύμα αρνήθηκε να πουλήσει ναρκωτικά στον θύτη κι εκείνος οργισμένος τον μαχαίρωσε.

Αλλά μια οργάνωση για τα δικαιώματα των LGBT κατήγγειλε ότι σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η επίθεση έγινε επειδή το θύμα είναι ομοφυλόφιλος.

Στη δημοσιότητα διέρρευσε και φωτογραφία του νεαρού Ιρανού να κείτεται ανάσκελα μέσα στα αίματα μετά το μαχαίρωμά του.

Δράστης της επίθεσης, που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, θεωρείται ένας 34χρονος Τυνήσιος πρόσφυγας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στον Τύπο πριν μερικές ημέρες.

Το θύμα βρισκόταν στο δωμάτιο μιας ιρανικής οικογένειας. Έπιναν όλοι μαζί για τα γενέθλιά του που ήταν την επόμενη ημέρα.

Μόλις βγήκε από το δωμάτιο των συμπατριωτών του, μετά τη μικρή γιορτή που του είχαν ετοιμάσει, μαχαιρώθηκε από τον Τυνήσιο που του είχε στήσει καρτέρι.

Το θύμα έγινε καλά από τα τραύματά του και τώρα φιλοξενείται σε άλλο κέντρο φιλοξενίας.

Ο Τυνήσιος που τον μαχαίρωσε συνελήφθη και κρατείται για απόπειρα δολοφονίας.

Σχετικά άρθρα