Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανία: Υπεύθυνη η Ρωσία για τις καταστροφές στο Χαλέπι

Γερμανία: Υπεύθυνη η Ρωσία για τις καταστροφές στο Χαλέπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ισλαμιστές, Ρωσία, Στέφεν Ζάιμπερτ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Η γερμανική κυβέρνηση διεμήνυσε ότι η Ρωσία είναι εν μέρει υπεύθυνη για την καταστροφή του ανατολικού Χαλεπιού και η επιλογή της επιβολής κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας παραμένει στο τραπέζι, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να προσφερθεί βοήθεια στους αμάχους που παραμένουν στην πόλη.

Η Ρωσία, όπως και τα στρατεύματα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και οι μαχητές που πολεμούν με την υποστήριξη του Ιράν, ευθύνονται για την καταστροφή του ανατολικού Χαλεπιού, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Η Ρωσία δεν απέτρεψε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν”

«Γνωρίζουμε ότι αυτή η ανελέητη καταστροφή του ανατολικού Χαλεπιού δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ευρεία στρατιωτική στήριξη από τη Ρωσία. Η Ρωσία δεν απέτρεψε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν τις τελευταίες ημέρες αν και είχε τη δύναμη να το κάνει», τόνισε ο ίδιος.

Ο Ζάιμπερτ πρόσθεσε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν χθες και ζήτησε να επιβληθεί άμεσα η κατάπαυση του πυρός.

Σχετικά άρθρα