Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρώσος πρεσβευτής: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Χαλέπι «τερματίστηκαν»

Ρώσος πρεσβευτής: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Χαλέπι «τερματίστηκαν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Βιτάλι Τσούρκιν, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ισλαμιστές, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, Βιτάλι Τσούρκιν, δήλωσε ότι οι μάχες στο ανατολικό Χαλέπι, τερματίστηκαν, μετά την έναρξη μιας επιχείρησης απομάκρυνσης των τζιχαντιστών τρομοκρατών της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) από το άλλοτε προπύργιό τους.

Οι τζιχαντιστές τρομοκράτες της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), «άρχισαν να φεύγουν και κατόπιν αυτού οι στρατιωτικές επιχειρήσεις ανεστάλησαν», είπε ο Τσούρκιν στους δημοσιογράφους. «Οι μάχες στο ανατολικό Χαλέπι τερματίστηκαν», επέμεινε.

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΕΕΣ) διαβεβαίωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να αναλάβει δράση ως ουδέτερος ενδιάμεσος στην διαδικασία της απομάκρυνσης όσων ανθρώπων απομένουν στο ανατολικό τμήμα της πόλης του Χαλεπιού, που διαπραγματεύονται διάφορα μέρη, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Σχετικά άρθρα