Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφαγή τζιχαντιστών στην Παλμύρα – 300 νεκροί τρομοκράτες από το ρωσικό σφυροκόπημα

Σφαγή τζιχαντιστών στην Παλμύρα – 300 νεκροί τρομοκράτες από το ρωσικό σφυροκόπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παλμύρα, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χομς (Έμεσα),

Περισσότερους από 300 τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκότωσαν το βράδυ του Σαββάτου – ξημερώματα Κυριακής οι Ρώσοι στην Παλμύρα της Συρίας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS, οι συριακές ένοπλες δυνάμεις με την ενεργή υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας απέκρουσαν τις προσπάθειες των τζιχαντιστών να καταλάβουν την Παλμύρα, σκοτώνοντας περισσότερους από 300 τρομοκράτες.

“Κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, με την ενεργή υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις των τρομοκρατών στην Παλμύρα. Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποίησαν οχήματα-βόμβες με τζιχαντιστές αυτοκτονίας, τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Η ρωσική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε 64 χτυπήματα στις θέσεις των τρομοκρατών και σε φάλαγγες που μετέφεραν ενισχύσεις τους.

“Καταστράφηκαν 11 τανκς και οχήματα μάχης, 31 οχήματα που μετέφεραν πολυβόλα, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 300 ένοπλοι”, αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο.

Σχετικά άρθρα