Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδια στην Κοπεγχάγη μεταξύ αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας (βίντεο)

Επεισόδια στην Κοπεγχάγη μεταξύ αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Pegida, Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αντιεξουσιαστές, Βίντεο, Δανία, Κοπεγχάγη, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν στους δρόμους της Κοπεγχάγης, πρωτεύουσας της Δανίας, μεταξύ της Αστυνομίας και ομάδων διαδηλωτών που οδήγησαν στις συλλήψεις 11 ατόμων.

Η Αστυνομία προσπάθησε να κρατήσει σε απόσταση τους διαδηλωτές του PEGIDA (Πατριώτες Ευρωπαίοι ενάντια στον Εξισλαμισμό της Δύσης) και αντιεξουσιαστές μπαχαλάκηδες.

Οι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές αποπειράθηκαν να επιτεθούν και να διαλύσουν τη συγκέντρωση των PEGIDA με την Αστυνομία να δίνει αγώνα για να τους κρατήσει σε απόσταση.

Οι αντιεξουσιαστές κρατούσαν πανό που έγραφαν “κάντε τους ρατσιστές να φοβηθούν ξανά”, έστησαν οδοφράγματα στους δρόμους και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων. Τακτικές Εξαρχείων δηλαδή.

Στα επεισόδια συνελήφθησαν 11 άτομα αλλά η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε από ποια πλευρά διαδηλωτών. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για βανδαλισμούς και ξυλοδαρμό ενός δημόσιου υπαλλήλου.

Συνολικά 100 ήταν οι αντιεξουσιαστές που αποπειράθηκαν να στήσουν αντισυγκέντρωση ενώ η Αστυνομία δεν έδωσε στοιχεία για τον αριθμό των PEGIDA.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Σχετικά άρθρα