Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καταστροφή των μουσουλμάνων” ο Τραμπ λέει η Μουσουλμανική Αδελφότητα

“Καταστροφή των μουσουλμάνων” ο Τραμπ λέει η Μουσουλμανική Αδελφότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές,

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα υποδέχτηκε με αποστροφή την είδηση της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ.

Αποκαλώντας τον “ρατσιστή”, η Μουσουλμανική Αδελφότητα χαρακτήρισε την εκλογική νίκη του Τραμπ “καταστροφή” για τον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο.

Ο Μαμντούχ Αλ Μουνίρ, ένας από τους εκπροσώπους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και μέλος του Υπάτου Συμβουλίου του Αιγυπτιακού Ισλαμιστικού Κόμματος Ελευθερίας και Δικαιοσύνης, έγραψε στα social media ότι τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών είναι καταστροφικά και ότι ένας “ρατσιστής” εισήλθε στον Λευκό Οίκο.

“Ο Γολιάθ έρχεται αυτοπροσώπως, με τα άλογα και τους άνδρες του… Ό,τι είδε το έθνος μας το τελευταίο διάστημα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έρχεται”, έγραψε και πρόσθεσε: “Θεού θέλοντος θα είναι υπέρ μας και όχι εναντίον μας”.

Όπως γράφει το τραμπικό BreitBart, ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι η Χίλαρι Κλίντον, ως Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, υποστήριξε το μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι.

Ο νυν πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι ήταν ο άνθρωπος που ηγήθηκε κοσμικού στρατιωτικού κινήματος που ανέτρεψε τους ισλαμιστές από τη διακυβέρνηση της Αιγύπτου και ενώ είχαν βάλει για τα καλά πλώρη ώστε να μετατρέψουν την Αίγυπτο σε ισλαμιστικό θεοκρατικό κράτος.

Να σημειωθεί ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για αυτό και χαιρετά με τα τέσσερα δάχτυλα ενωμένα και τον αντίχειρα μέσα στην παλάμη. Αυτός είναι ο χαιρετισμός των Αδελφών Μουσουλμάνων.

Σχετικά άρθρα