Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φιλότουρκοι προσπαθούν να σκοτώσουν τζιχαντιστή αυτοκτονίας του ISIS που θέλει να ζήσει (βίντεο)

Φιλότουρκοι προσπαθούν να σκοτώσουν τζιχαντιστή αυτοκτονίας του ISIS που θέλει να ζήσει (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ασπίδα του Ευφράτη - Στρατιωτική Επιχείρηση, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ανάρτησε στο διαδίκτυο η 1η Λεγεώνα, μια οργάνωση ένοπλων ισλαμιστών μισθοφόρων της Τουρκίας που συμμετέχει στην επιχείριση Ασπίδα του Ευφράτη, δηλαδή στην τουρκική εισβολή στη βορειοδυτική Συρία στα δυτικά του ποταμού Ευφράτη.

Στην αρχή του βίντεο θα δείτε ένα όχημα VBIED της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δηλαδή ένα όχημα που έχει μετατραπεί σε βόμβα και οδηγείται από τζιχαντιστή αυτοκτονίας, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς κάποιο στόχο.

Κάποια στιγμή το VBIED ακινητοποιείται, προφανώς έχει χτυπηθεί από τα πυρά που του ρίχνουν οι τουρκόφιλοι από όλες τις πλευρές για να το σταματήσουν.

Οι τουρκόφιλοι μισθοφόροι, τώρα που το έχουν μπροστά τους ακινητοποιημένο, ανοίγουν πυρ εναντίον του με ό,τι έχουν -και με βαριά οπλοπολυβόλα- για να το καταστρέψουν αλλά επειδή δεν ξέρουν σημάδι το όχημα δεν ανατινάζεται.

Ξαφνικά ο τζιχαντιστής αυτοκτονίας οδηγός του οχήματος, αφού συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται να πεθάνει και να πάει στον παράδεισο που τόσο επιθυμεί ανατιναζόμενος με το όχημά του πάνω στους εχθρούς του, ή έστω να τον ανατινάξουν εκείνοι, αποφασίζει να ζήσει μια ακόμη ημέρα και εγκαταλείπει το όχημα βόμβα αρχίζοντας να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση για να γλιτώσει τη ζωή του.

Οι τουρκόφιλοι μισθοφόροι, που όπως είπαμε δεν έχουν ιδέα από σημάδι, βάζουν τώρα στόχο τον τζιχαντιστή που τρέχει και ενώ οι σφαίρες πέφτουν βροχή ολόγυρά του καμία δεν τον πετυχαίνει.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα