Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατάει πόδι στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ – Τετ α τετ με τον Μπαράκ Ομπάμα

Πατάει πόδι στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ – Τετ α τετ με τον Μπαράκ Ομπάμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ,

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ και διάδοχό του, Ντόναλντ Τραμπ θα έχει ο απερχόμενος πλανητάρχης, Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.

Στο τετ α τετ που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας στην Ουάσιγκτον επικεντρώνονται τα βλέμματα όλου του πλανήτη, δεδομένου του δυναμιτισμένου κλίματος που καλλιεργήθηκε κατά τη διάρκεια της πολωτικής προεκλογικής περιόδου.

Στις χθεσινές δηλώσεις του πάντως ο Δημοκρατικός Μπαράκ Ομπάμα τόνισε πως “δεν είναι κρυφό ότι έχουμε σημαντικές διαφορές με τον Ντόναλντ Τραμπ”.

«Είχαν την ευκαιρία να τον προσκαλέσω στον Λευκό Οίκο για μία ομαλή μετάβαση στην εξουσία. Δεν έχω κρύψει πως έχω πολλές διαφορές με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τέτοιες διαφορές είχα και με τον Μπους. Εχω δώσει οδηγίες στην ομάδα μου για μία πετυχημένη μετάβαση για το καλό της χώρας» υπογράμμισε αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος.

«Είμαστε όλοι πρώτα Αμερικανοί, όχι Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι» είπε εν συνεχεία ο Ομπάμα.

Aποθεώνοντας την Χίλαρι Κλίντον είπε: «Είμαι πολύ περήφανος για τη Χίλαρι Κλίντον και για την καταπληκτική πορεία της. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ως υπουργός Εξωτερικών. Όλοι είναι λυπημένοι όταν η ομάδα τους χάνει τις εκλογές, αλλά την επόμενη ημέρα θα πρέπει να σκεφτούν όλοι πως είμαστε πρώτα από όλα Αμερικανοί και πατριώτες.

Σχετικά άρθρα