Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε τη Γερμανία ότι υποστηρίζει τρομοκράτες κατά της Τουρκίας

Ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε τη Γερμανία ότι υποστηρίζει τρομοκράτες κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία,

Πυρά κατά της Γερμανίας εξαπέλυσε την Τρίτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατηγορώντας το Βερολίνο ότι στηρίζει «τρομοκρατικές οργανώσεις που εξαπολύουν πραγματοποιούν επιθέσεις στην Τουρκία.

«Το DHKP-C και το PKK δρουν στη Γερμανία, αλλά τους υποστηρίζουν επειδή είναι εναντίον της Τουρκίας. Η Γερμανία είναι η χώρα που υποστηρίζει περισσότερο τρομοκρατικές οργανώσεις κατά της Τουρκίας», δήλωσε ο Τσαβούσογλου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Η Γερμανία πιστεύει ότι είναι μια χώρα πρώτης ποιότητας, μια πρώτης ποιότητας δημοκρατία και ότι η Τουρκία υπολείπεται. Θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ως ισότιμους εταίρους», τόνισε ο Τούρκος υπουργός.

Το έχουν “τερματίσει” οι Τούρκοι. Η χώρα που εξόπλισε μέχρι και με χημικά αέρια αέρια Αλ Κάιντα και Ισλαμικό Κράτος, η χώρα που στο όνομα του αντι-πραξικοπήματος έχει βάλει φυλακή ή διώξει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, η χώρα που τα βασανιστήρια θεωρούνται προβλεπόμενη ανακριτική διαδικασία, η χώρα που έχει εισβάλει παράνομα σε τρεις γειτονικές της χώρες (Κύπρος, Συρία, Ιράκ), αυτή η χώρα “μεγάλος ασθενής” κατηγορεί ευρωπαϊκές χώρες ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία και τολμά να κάνει και υποδείξεις περί δημοκρατίας.

Το αμετροεπές καθεστώς Ερντογάν όσο συνεχίζει να προκαλεί νομίζει ότι θα βγαίνει κερδισμένο. Θα έχουν στο τέλος τη μοίρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (διαμελισμός) και θα ηρεμήσουμε όλοι από αυτούς τους προβληματικούς ανθρώπους.

Σχετικά άρθρα