Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tραμπ: Λίγες μέρες έμειναν για να αλλάξει η ζωή σας – Βγείτε έξω και ψηφίστε

Tραμπ: Λίγες μέρες έμειναν για να αλλάξει η ζωή σας – Βγείτε έξω και ψηφίστε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ,

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Την ελπίδα του ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη και η Χίλαρι Κλίντον θα δικαστεί για την περίφημη υπόθεση της προώθησης άκρων απορρήτων email από τον ιδιωτικό της σέρβερ εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, τονίζοντας, ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει: «Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό στις ομιλίες μου. Και το κάνω για πρώτη φορά, διότι με ενδιαφέρει πολύ εσείς τι λέτε γι’ αυτή την υπόθεση. Εσείς πιστεύετε ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη; (σ.σ.: ακούγονται συνθήματα υπέρ της παραπομπής σε δίκη της κας Κλίντον) Ας το ελπίσουμε».

“Θα είμαι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς”

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές» προσέθεσε, λέγοντας: «Θα είμαι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Κοιτάξτε (απευθυνόμενος προς το ακροατήριο…) Τι ωραίες εικόνες! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας! Όπου και να σταθείς, όπου κι αν βρεθείς σε αυτή τη χώρα υπάρχει αγάπη. Ένα πράγμα θα σας πω: Θα παλέψουμε για την αλήθεια.

Όπως έχουμε μάθει να κάνουμε πάντα. Για την αλήθεια και τη Δικαιοσύνη. Όχι για να πλουτίζουν και να αποκτούν δύναμη, οι λίγοι…».

Κι όπως πάντα, ολοκλήρωσε την ομιλία του, με τον ίδιο τρόπο ζητώντας τη βοήθεια του Θεού: «Πέντε ημέρες έμειναν για την αλλαγή που όλοι μιλάτε. Για να αλλάξετε τη ζωή σας. Ξέρετε όλοι τι πρέπει να κάνετε! Βγείτε έξω και ψηφίστε! Αυτό μόνο. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Σχετικά άρθρα