Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέλεχος Ρεπουμπλικανών: Μια προεδρία Κλίντον θα είναι γεμάτη σκάνδαλα

Στέλεχος Ρεπουμπλικανών: Μια προεδρία Κλίντον θα είναι γεμάτη σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Χίλαρι Κλίντον,

Εάν η Χίλαρι Κλίντον κερδίσει τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ η προεδρία της θα είναι γεμάτη σκάνδαλα, καθώς αυτά είναι οι πολιτικές αποσκευές της» υποστήριξε την Τρίτη ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν και πρόσθεσε ότι η δική του προτεραιότητα εν όψει των εκλογών είναι να προασπίσει τις ρεπουμπλικανικές πλειοψηφίες στο Κογκρέσο.

Σφυροκοπούν τη Χίλαρι

Οι Ρεπουμπλικάνοι σφυροκοπούν την Κλίντον, χαρακτηρίζοντάς την επιρρεπή σε σκάνδαλα, αφότου ο διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι διεξάγεται νέα έρευνα για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία είχε λάβει ή στείλει η Κλίντον όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών μέσω ιδιωτικού διακομιστή. Αυτό σημαίνει πως η Κλίντον θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπη με ποινική έρευνα από τις πρώτες ημέρες της στην εξουσία, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος.

«Κάπως έτσι μοιάζει η ζωή με τους Κλίντον. Είναι πάντα το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο. Μετά αρχίζει κάποια έρευνα» είπε χαρακτηριστικά ο Ράιαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Σχετικά άρθρα