Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα βομβάρδισαν και σκότωσαν 14 παιδιά στο Χαλέπι

Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα βομβάρδισαν και σκότωσαν 14 παιδιά στο Χαλέπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Η Μεγάλη Επική Μάχη για το Χαλέπι, Ισλαμιστές, Συρία, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και οι φιλότουρκοι σύμμαχοί τους στα δυτικά της πόλης του Χαλεπιού.

Οι τρομοκράτες και οι μισθοφόροι της Τουρκίας προσπαθούν να σπάσουν την πολιορκία των ανατολικών τζιχαντοκρατούμενων συνοικιών της πόλης από τον συριακό στρατό.

Μέχρι στιγμής έχουν χάσει τη ζωή τους 38 άμαχοι, μεταξύ των οποίων και 14 παιδιά. Από τους μαζικούς βομβαρδισμούς έχουν τραυματιστεί ακόμη 250 άτομα.

Βεβαίως για αυτά τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν οι τζιχαντιστές ο ΟΗΕ σιωπά. Όταν σκοτώνονται παιδιά στις υπό κυβερνητικό έλεγχο δυτικές συνοικίες του Χαλεπιού ο ισλαμόφιλος ΟΗΕ δεν έχει κάποιο σχόλιο.

Οι τρομοκράτες εκτόξευσαν εκατοντάδες ρουκέτες και όλμους στις δυτικές συνοικίες από θέσεις στο εσωτερικό της πόλης και από την ύπαιθρο δυτικά της πόλης.

Από την Παρασκευή, περισσότεροι από 1.500 τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και μισθοφόροι της Τουρκίας συμμετέχουν στην επίθεση.

Η Ρωσία αν και μπορεί να βομβαρδίσει τους τρομοκράτες δεν το κάνει. Περιμένει την παγκόσμια κοινή γνώμη να συνειδητοποιήσει ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες πολέμου στο Χαλέπι, διότι τόσο ο ΟΗΕ όσο και ο διεθνής (και δυστυχώς και ο ελληνικός Τύπος) αναφέρουν τους τζιχαντιστές των ανατολικών συνοικιών ως “μετριοπαθείς αντάρτες”.

Στη φωτογραφία ο ηγέτης της Αλ Κάιντα στη Συρία, Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, ενώ διευθύνει την επίθεση στο Χαλέπι. Αυτοί είναι οι “μετριοπαθείς αντάρτες” που επιτίθενται στο Χαλέπι και έτσι τους ονομάζουν -“μετριοπαθείς”- δίχως ντροπή διεθνή και ελληνικά Μέσα.

aleppo_map Πολεμικός χάρτης του Χαλεπιού. Με κόκκινο χρώμα οι περιοχές της πόλης και τα εδάφη που ελέγχει η κυβέρνηση, με πράσινο χρώμα οι ανατολικές συνοικίες της πόλης και η ύπαιθρος δυτικά της πόλης που ελέγχει η Αλ Κάιντα, με κίτρινο χρώμα η κουρδική συνοικία Σεΐχ Μακσούντ. Τα βέλη δείχνουν τα σημεία της πόλης στα οποία επιτίθεται η Αλ Κάιντα από τα δυτικά για να σπάσει την πολιορκία των ανατολικών συνοικιών.

Σχετικά άρθρα