Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τουρκόφιλοι τζιχαντιστές πλησιάζουν το χωριό που λένε ότι θα γίνει η Αποκάλυψη

Οι Τουρκόφιλοι τζιχαντιστές πλησιάζουν το χωριό που λένε ότι θα γίνει η Αποκάλυψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ασπίδα του Ευφράτη - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νταμπίκ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Φιλότουρκοι μισθοφόροι τζιχαντιστές με την υποστήριξη της Τουρκίας προέλασαν προς το κατεχόμενο από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χωριό Νταμπίκ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, στο πλαίσιο της κοινής τους επιχείρησης με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που ονομάζεται “Ασπίδα του Ευφράτη”.

Οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές κατέλαβαν το χωριό Ντουγουϊμπίκ, δύο χιλιόμετρα από το Νταμπίκ, περιοχή με μεγάλη θρησκευτική σημασία για τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

«Οι μάχες δεν ήταν ιδιαίτερα σκληρές, αλλά υπήρξε αντίσταση», ανέφερε οπλαρχηγός των φιλότουρκων.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επιβεβαίωσε την κατάληψη του Ντουγεϊμπέκ από τους φιλότουρκους.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε και την ανάρτησαν οι ίδιοι οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές στο Twitter, λέγεται ότι είναι μέσα από το χωριό Ντουγεϊμπέκ αφού το κατέλαβαν.

Το χωριό Νταμπίκ στις ισλαμικές προφητείες αναφέρεται ως το πεδίο για την τελική μάχη της Αποκάλυψης.

Το TRIBUNE έχει δημοσιεύσει μια σειρά άρθρα σχετικά με την ισλαμική Αποκάλυψη, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε όλα στον ακόλουθο σύνδεσμο: ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σχετικά άρθρα