Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρώσος Πολιτευτής: “Ψηφίστε με γιατί συνομιλώ (τηλεπαθητικά) με εξωγήινους”

Ρώσος Πολιτευτής: “Ψηφίστε με γιατί συνομιλώ (τηλεπαθητικά) με εξωγήινους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Εξωγήινοι, Ρωσία,

Ένας Ρώσος πολιτευτής έκανε μια απελπισμένη προσπάθεια για να προσελκύσει ψηφοφόρους ισχυριζόμενος ότι θα γινόταν καλός βουλευτής γιατί έχει για συμβούλους του… εξωγήινους.

Ο Βασίλι Ντμιτριένκο, 69 ετών, από το Χαμπαρόβσκ Κράι της ασιατικής Ρωσίας, ήταν υποψήφιος στις εκλογές της 18ης Σεπτεμβρίου με το σοσιαλφιλελεύθερο κόμμα Yabloko. Την τελευταία φορά που το κόμμα μπήκε στη ρωσική Δούμα ήταν το 2003 με ποσοστό 4,3%. Στις τελευταίες εκλογές πάτωσε, με 1,99%, και δεν μπήκε στη ρωσική Βουλή.

Ο Ντμιτριένκο, αντιλαμβανόμενος ότι το κόμμα του δεν τα πήγαινε καλά στις εκλογές, αποφάσισε να τα δώσει όλα. Χαμένος για χαμένος που λένε.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ως υποψήφιος, εκεί που έβγαζε έναν μάλλον βαρετό λόγο επαναλαμβάνοντας αυτά που λένε όλοι οι υποψήφιοι του πλανήτη, όπως “θα λύσουμε όλα σας τα προβλήματα στη νέα Βουλή”, κι άλλα τέτοια που τα ακούει ο ψηφοφόρος και αλλάζει κανάλι, ξαφνικά έκανε το “μπαμ”:

“Η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ εμένα και των άλλων υποψηφίων είναι ότι είμαι ειδικός στο να έχω τηλεπαθητικές βιντεοσκοπημένες συνομιλίες μεταξύ όλων των ζωντανών όντων της Γης και μιας υψηλότερης νοημοσύνης”.

Όπως αντιλαμβάνεστε ακολούθησε μεγάλο “τρολάρισμα” στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υποψηφίου ο Ιγκόρ Κοβάνσκι, τοπικός επικεφαλής του κόμματος στην περιφέρεια που ο Ντμιτριένκο κατέβαινε υποψήφιος, δήλωσε:

“Δεν νομίζω ότι αυτή η τηλεοπτική εμφάνιση θα μπορούσε να ζημιώσει τη φήμη του κόμματος. Επέλεξε να χτίσει την προεκλογική του εκστρατεία με αυτό τον τρόπο για να βρει υποστηρικτές. Νομίζω ότι είναι δημοσιοσχεσίτικο τέχνασμα”, είπε. Τη δήλωση αυτή την έκανε πριν τις κάλπες.

Βεβαίως το κόμμα, όπως προαναφέραμε, πάτωσε στις εκλογές και η Ρωσία έχασε έναν βουλευτή που συνομιλεί τηλεπαθητικά με εξωγήινους.

Σχετικά άρθρα