Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο κράξιμο ακροδεξιών κατά της Μέρκελ στη Δρέσδη (βίντεο)

Άγριο κράξιμο ακροδεξιών κατά της Μέρκελ στη Δρέσδη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Άνγκελα Μέρκελ, Βίντεο, Γερμανία, Γιοάχιμ Γκάουκ, Δρέσδη,

Με τις κραυγές “Η Μέρκελ πρέπει να φύγει” και “προδότες του λαού” υποδέχτηκαν την γερμανίδα καγκελάριο και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας οπαδοί της της κίνησης «Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης» (Pegida) στο κέντρο της Δρέσδης κατά την προσέλευσή τους στον επίσημο εορτασμό της 26ης επετείου της επανένωσης της Γερμανίας.

Μεταξύ των διαδηλωτών και ο ιδρυτής της ξενοφοβικής-αντιισλαμικής κίνησης Λούτς Μπάχμαν

Μεταξύ των διαδηλωτών και ο ιδρυτής αυτής της ξενοφοβικής-αντιισλαμικής κίνησης Λούτς Μπάχμαν καθώς επίσης και υποστηρικτές του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD). Τελικά επενέβη η αστυνομία και τους απομάκρυνε.

Ο επίσημος εορτασμός ξεκίνησε με τη θεία λειτουργία η οποία τελέσθηκε στον περίφημο ναό της Παναγίας (Fruaenkircher). Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση «Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά της Ισλαμοποίησης της Δύσης» (Pegida) γεννήθηκε στη Δρέσδη και έχει καθιερώσει διαδηλώσεις κάθε Δευτέρα με το σύνθημα “Εμείς είμαστε ο λαός”, το ίδιο δηλαδή το οποίο φώναζαν στην ίδια πόλη, στις περίφημες διαδηλώσεις της Δευτέρας, στην πάλαι ποτέ Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας.

dresdi merkel

Σχετικά άρθρα