Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί την Κλίντον με την ερωμένη του άνδρα της Τζένιφερ Φλάουερς!

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί την Κλίντον με την ερωμένη του άνδρα της Τζένιφερ Φλάουερς!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπιλ Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ, Τζένιφερ Φλάουερς, Χίλαρι Κλίντον,

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ «απείλησε» σε tweet του να προσκαλέσει στο κοινό την Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον.

Η Φλάουερς, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον Κλίντον κατά τη δεκαετία του ’70, σε δικό της tweet ανέφερε ότι είναι έτοιμη να πάει στο ντιμπέιτ.

Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ Κελιάν Κόνγουεϊ, δεν επιβεβαίωσε την παρουσία της Φλάουερς, διευκρινίζοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος «δεν την προσκάλεσε επισήμως». Ειρωνεύτηκε μάλιστα το γεγονός ότι το επιτελείο της Κλίντον «τρομοκρατήθηκε τόσο εύκολα».

Η «απειλή» του Τραμπ ήρθε ως απάντηση στην ανακοίνωση ότι έχει προσκληθεί στο ντιμπέιτ ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Dalls Mavericks Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έχει επικρίνει σφοδρά τον εκκεντρικό μεγιστάνα. «Αν αυτός ο ηλίθιος ο Μαρκ ο Βλάκας του (τηλεοπτικού) σόου Benefactor καθίσει στην πρώτη σειρά, ίσως να βάλω δίπλα του την Τζένιφερ Φλάουερς» έγραψε στο Twitter.

Πάντως, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα ότι η Τζένιφερ Φλάουερς, η οποία είχε σχέση με τον Μπιλ Κλίντον προτού θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 1992, δεν θα παραστεί στην τηλεοπτική μονομαχία της Δευτέρας.

«Στην πραγματικότητα ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το tweet που ανήρτησε το Σάββατο προκειμένου να χλευάσει την προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον και της ομάδας εκστρατείας της να αποσπάσουν την προσοχή των Αμερικανών πολιτών απ’ αυτά στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθούν το βράδυ της Δευτέρας, (δηλαδή) στα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, στην επιλογή ενώπιον της οποίας βρισκόμαστε» υπογράμμισε ο Πενς.

Η υπόθεση της Τζένιφερ Φλάουερς δεν στάθηκε αρκετή για να χάσει τις προεδρικές εκλογές ο Μπιλ Κλίντον το 1992. Τότε, ο ίδιος είχε διαψεύσει ότι διατηρούσε σχέση μαζί της, όμως μερικά χρόνια αργότερα παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της μία φορά, το 1977. Η ίδια πάντως, σε ένα βιβλίο που έγραψε, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια.

Σχετικά άρθρα