Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό 17χρονης ύποπτης για τριπλή δολοφονία

ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό 17χρονης ύποπτης για τριπλή δολοφονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλιφόρνια,

​Μια τριπλή δολοφονία συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Βόρεια Καλιφόρνια για τον εντοπισμό μίας έφηβης, η οποία είναι ύποπτη για τη δολοφονία του πατέρα και της μητέρας της, αλλά και ενός ακόμη άντρα.

Οι αστυνομικοί έχουν μοιράσει τη φωτογραφία της νεαρής Κάθλιν Γκούντγουιλ Γιοστ, η οποία έχει εξαφανιστεί μετά το τριπλό φονικό στο σπίτι της στο Φούλερτον.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ένα κοριτσάκι τηλεφώνησε το πρωί του Σαββάτου στην αστυνομία και είπε ότι οι γονείς της πέθαναν!

Όταν στο σπίτι έφτασαν οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κοριτσάκια ηλικίας 7 και 9 ετών, ωστόσο απουσίαζε η 17χρονη Κάθλιν, την οποία αναζητούν οι αρχές. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ευθύνεται η ίδια για το φονικό, ή αν έχει πέσει θύμα απαγωγής.

«Είναι θλιβερό να έχουμε καθημερινά δολοφονίες, αλλά είναι τραγικό να εμπλέκονται σε αυτές παιδιά, με θύματα τους γονείς», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα σημάδια δολοφονίας στα κορμιά των θυμάτων είναι εμφανή, ωστόσο δεν γνωστοποίησε τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Η έρευνα γίνεται στη βάση της πολλαπλής δολοφονικής ενέργειας, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ποιος είναι υπεύθυνος.

Οι γείτονες πάντως δηλώνουν συγκλονισμένοι και ζητούν από την αστυνομία να λάβει έκτακτα μέτρα. Κάποιοι είπαν ότι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε είχε τρία κοριτσάκια.

Σχετικά άρθρα