Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμιστές πρόσφυγες στη Γερμανία επιτίθενται σε χριστιανούς και ομοφυλόφιλους

Ισλαμιστές πρόσφυγες στη Γερμανία επιτίθενται σε χριστιανούς και ομοφυλόφιλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασσύριοι, Γερμανία, Ισλαμιστές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Ομοφυλόφιλοι, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές, Χριστιανοί,

Πληθαίνουν οι καταγγελίες χριστιανών και ομοφυλόφιλων προσφύγων ότι απειλούνται οι ζωές τους από τους πρόσφυγες σουνίτες μουσουλμάνους στη Γερμανία.

“Με ξύπνησαν πριν την αυγή κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και μου είπαν ότι έπρεπε να φάω πριν ανατείλει ο ήλιος. Εάν αρνιόμουν, μου είπαν, τότε σήμαινε ότι ήμουν άπιστος. Μου φέρθηκαν σαν να ήμουν ζώο και απείλησαν τη ζωή μου”, λέει ο Σαΐντ ένας χριστιανός πρόσφυγας.

Πιο δραματική είναι η περίπτωση μιας χριστιανικής – ασσυριακής οικογένειας από το Ιράκ που φιλοξενούνταν στο ίδιο σπίτι φιλοξενίας προσφύγων με Άραβες μουσουλμάνους στη Βαυαρία.

Ο πατέρας κατήγγειλε, μιλώντας σε τηλεοπτικό συνεργείο του Bayerischer Rundfunk, ξυλοδαρμούς και απειλές από Σύρους ισλαμιστές.

“Απειλούσαν με ουρλιαχτά τη γυναίκα μου και χτύπησαν το παιδί μου. Είπαν ότι θα τη σκοτώσουν και θα της πιουν το αίμα”.

Η οικογένεια ζούσε μέσα στο δωμάτιο που της είχε παραχωρηθεί κλεισμένη σαν να ήταν φυλακισμένη. Δεν άντεξαν άλλο την τρομοκρατία των ισλαμιστών και αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ιράκ.

Ο 23χρονος Ραμί Κτιφάν, φοιτητής και ομοφυλόφιλος από τη Συρία, είχε μαζί με τα υπάρχοντά του την πολύχρωμη σημαία των ομοφυλοφίλων. Ένας συμπατριώτης του την είδε και τον ρώτησε τι συμβόλιζε.

“Αποφάσισα να πω την αλήθεια, ότι αυτή είναι η σημαία των ομοφυλόφιλων όπως είμαι και εγώ”, λέει ο Κτιφάν. “Θεώρησα ότι επειδή είμαι τώρα στην Ευρώπη, στη Γερμανία, δεν υπήρχε λόγος να κρύβομαι”.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του. Τις εβδομάδες που ακολούθησαν δέχτηκε βία, σωματική και ψυχική, από τους άλλους πρόσφυγες ενώ ένα βράδυ του έβαλαν φωτιά ενώ κοιμόταν.

Συλλογικότητες ομοφυλοφίλων στο Βερολίνο και το Βραδεμβούργο αναφέρουν ότι έχουν τρεις με έξι νέες περιπτώσεις κάθε εβδομάδα από ομοφυλόφιλους πρόσφυγες που καταγγέλλουν βία εις βάρος τους, ακόμα και σεξουαλικές επιθέσεις.

Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός 21χρονου ομοφυλόφιλου Άραβα πρόσφυγα ο οποίος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Βερολίνου ύστερα από επίθεση που δέχτηκε στο προσφυγικό κέντρο που έμενε. Στη Δρέσδη μέσα στο 2016 τουλάχιστον επτά ομοφυλόφιλοι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν από τα καλύμματά τους από τις Αρχές επειδή κινδύνευαν οι ζωές τους.

Οι γερμανικές Αρχές μετά από περισσότερο από έναν ολόκληρο χρόνο αρχίζουν να σκέφτονται ότι ίσως πρέπει να ανοίξουν κέντρο φιλοξενίας προσφύγων μόνο για ομοφυλόφιλους.

Σχετικά άρθρα