Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς έξι νεαρούς στη Μοσούλη

Το Ισλαμικό Κράτος έκαψε ζωντανούς έξι νεαρούς στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θάνατος στην Πυρά, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κατασκοπεία, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,

Οι εξτρεμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έκαψαν ζωντανούς έξι πολίτες στην πόλη της Μοσούλης, στο βορειοδυτικό Ιράκ, αφού τους κατηγόρησαν για κατασκοπεία.

Σύμφωνα με μιντιακούς ακτιβιστές και αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το ARA News, οι άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί την Πέμπτη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η “θρησκευτική Αστυνομία” της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, η περιβόητη Αλ Χίσμπα, συνέλαβε τους έξι νεαρούς άνδρες στη Μοσούλη το πρωί της Πέμπτης.

Στη συνέχεια κατηγορήθηκαν ότι διοχέτευαν πληροφορίες ασφαλείας στους Κούρδους Πεσμεργκά και στον Διεθνή Συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ.

Η ιερά εξέταση της Σαρία, όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες για να δικαστούν, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι μετά από “ανακρίσεις” οι ύποπτοι ομολόγησαν ότι συνεργάζονταν με τους Πεσμεργκά και με τη “σταυροφορική συμμαχία” ενάντια στο “χαλιφάτο”.

“Το δικαστήριο της Σαρία αποφάσισε οι έξι νέοι να έχουν τον πιο βάναυσο θάνατο. Οι τζιχαντιστές τους έκαψαν ζωντανούς σε δημόσια θέα το απόγευμα της Πέμπτης”, είπε ο τοπικός μιντιακός ακτιβιστής Αμπντουλάχ Αλ Μάλα μιλώντας στο ARA News.

Καταδικάστηκαν για εσχάτη προδοσία του “χαλιφάτου”.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Μοσούλης παρακολούθησαν τον θάνατο στην πυρά των έξι νέων.

Μεταξύ του θεατών ήταν και οι οικογένειες των θυμάτων που αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν.

Σχετικά άρθρα