Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πουλάνε κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας στις ΗΠΑ σε Τούρκους ή Σκοπιανούς!

Πουλάνε κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας στις ΗΠΑ σε Τούρκους ή Σκοπιανούς!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Ελληνική Πρεσβεία Ουάσιγκτον, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μιχάλης Ιγνατίου,

Η ελληνική κυβέρνηση, όπως γράφει στην ιστοσελίδα του ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής του Mega Μιχάλης Ιγνατίου, με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Κτίριο της ελληνικής πρεσβείας θα πουληθεί στον εχθρό;”, αποφάσισε να πουλήσει και το κτίριο της Ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον που στεγάζει το ελληνικό γραφείο Τύπου.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, το κτίριο βρίσκεται στον πιο σημαντικό δρόμο της αμερικανικής πρωτεύουσας, τη Λεωφόρο Μασσαχουσέτης.

Επώνυμοι ομογενείς εκφράζουν φόβους ότι το κτίριο μπορεί να καταλήξει σε τουρκικά ή σκοπιανά χέρια.

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για προτάσεις που κατέθεσαν Τουρκο-Αμερικανοί και Σκοπιανο-Αμερικανοί επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα προσφέρουν ευτελές ποσό για το κτίριο που βρίσκεται στην πιο πλούσια περιοχή της Ουάσιγκτον.

Το θέμα είναι σοβαρότατο και πρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Το κτίριο πρέπει να παραμείνει σε ελληνικά χέρια. Θα μπορούσε να απευθυνθεί ο ίδιος σε Ελληνοαμερικανούς πλούσιους –και υπάρχουν πάρα πολλοί. Θα μπορούσε δε να χρησιμοποιηθεί ως ο χώρος που θα στεγάσει μία καθαρά ελληνική «δεξαμενή σκέψης», η οποία θα αποτελούσε το δόρυ της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, σημειώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σχετικά άρθρα