Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έπνιξε μέσα σε πισίνα 8 ανθρώπους κλεισμένους σε κλουβί

Το Ισλαμικό Κράτος έπνιξε μέσα σε πισίνα 8 ανθρώπους κλεισμένους σε κλουβί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Πνιγμός, Τζιχαντιστές,

Τη Δευτέρα το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έπνιξε αργά και βασανιστικά 8 πολίτες στην πόλη της Μοσούλης, σύμφωνα με τοπική πηγή που επικαλείται το Iraqi News.

“Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 8 ανθρώπους με πνιγμό αφού πρώτα τους είχε κλείσει μέσα σε ένα μεταλλικό κλουβί. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Μοσούλη. Οι πολίτες καταδικάστηκαν σε θάνατο με την κατηγορία ότι συνεργάζονταν με την ιρακινή κυβέρνηση και τους Κούρδους Πεσμεργκά. Οι οκτώ άνδρες μέσα στο κλουβί βυθίστηκαν σε μια τοπική πισίνα και τους έπνιξαν εκεί”.

“Το Ισλαμικό Κράτος βιντεοσκόπησε όλη τη διαδικασία της θανάτωσης των πολιτών, που καταδικάστηκαν από το θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος πνίγει ανθρώπους με αυτό τον φριχτό τρόπο. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από προηγούμενη εκτέλεση.

Σχετικά άρθρα