Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος φοβάται τις γυναίκες με μπούρκες – Πανικός στο “χαλιφάτο”

Το Ισλαμικό Κράτος φοβάται τις γυναίκες με μπούρκες – Πανικός στο “χαλιφάτο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Μπούρκα, Νινευή, Τζιχαντιστές,

Αφού το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έκανε ό,τι μπορούσε για να επιβάλλει την μπούρκα στις γυναίκες, τώρα ξαφνικά άρχισε να φοβάται τις μπούρκες για λόγους ασφαλείας.

“Το Ισλαμικό Κράτος πρόσφατα απαγόρευσε την είσοδο γυναικών με μπούρκες σε τμήματα ασφαλείας της οργάνωσης στη Μοσούλη μετά από αρκετές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από άτομα που φορούσαν μπούρκα”, μεταδίδουν αραβόφωνα Μέσα το Σάββατο.

Όπως η Γαλλία πριν χρόνια απαγόρευσε την μπούρκα για λόγους ασφαλείας, για τους ίδιους λόγους ασφαλείας το Ισλαμικό Κράτος φοβάται τις μπούρκες διότι δεν μπορεί να ξέρει ποιος βρίσκεται πίσω από τον φερετζέ κι εάν φέρει εκρηκτικά ή όπλα για κάποια επίθεση.

Και κάπως έτσι η μπούρκα, που το Ισλαμικό Κράτος επέβαλλε με τη βία και φριχτές τιμωρίες, γυρίζει τώρα μπούμερανγκ.

Παράλληλα έχουν πληθύνει οι φονικές επιθέσεις κατοίκων της Μοσούλης ενάντια στους τζιχαντιστές που κατέχουν την πόλη τους.

Στις αρχές Αυγούστου άγνωστοι σκότωσαν δύο τζιχαντιστές μέλη του ISIS στο κέντρο της Μοσούλης.

Οι άγνωστοι έφεραν πιστόλια με σιγαστήρες και σκότωσαν τους τζιχαντιστές στην αγορά Μπαμπ Αλ Σάρα της Μοσούλης. Στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν.

Άλλοι τζιχαντιστές που βρίσκονταν στο σημείο, μόλις αντιλήφθηκαν ότι δύο σύντροφοί τους είχαν σκοτωθεί, άρχισαν να δέρνουν τους καταστηματάρχες.

Τον Μάιο, μασκοφόροι άνδρες δολοφόνησαν έναν οπλαρχηγό του ISIS στην επαρχία Σαλαχουντίν του βόρειου Ιράκ.

Ο Αμπού Αμπντ Αλ Ραχμάν Αλ Ανμπάρι και ο σωματοφύλακάς του σκοτώθηκαν μέσα στην πόλη Αλ Σαρκάτ από άνδρες που έφεραν πιστόλια με σιγαστήρες.

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ομάδα αγνώστων έστησε καρτέρι στην τζιχαντίστρια βασανίστρια Ουμ Χανάν στη Μοσούλη, την έπιασαν, την ξυλοκόπησαν και της έσπασαν όλα τα δόντια για αντίποινα.

Η Ουμ Χανάν είναι μέλος της «θρησκευτικής αστυνομίας» της οργάνωσης.

Περιπολούσε στους δρόμους της Μοσούλης και όποια γυναίκα θεωρούσε ότι δεν ήταν σωστά ντυμένη τη συνελάμβανε και της έσπαγε επί τόπου τα δόντια.

Σχετικά άρθρα