Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απίστευτη ιστορία του Βρετανού που πρέπει να ενημερώνει τις Αρχές όποτε θα κάνει σεξ

Η απίστευτη ιστορία του Βρετανού που πρέπει να ενημερώνει τις Αρχές όποτε θα κάνει σεξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βρετανία, Δικαιοσύνη,

Με μία ιδιότυπη ποινή τιμώρησαν οι βρετανικές Αρχές έναν 45χρονο, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό.

O 45χρονος John O’Neil είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει την αστυνομία ένα εικοσιτετράωρο πριν κάνει σεξ για την πρόθεσή του.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο παράξενο στην περίπτωση του 45χρονου Βρετανού.

Ένας άλλος περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε είναι ότι θα πρέπει να ενημερώνει τις για οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας χρησιμοποιεί όπως υπολογιστές και τηλέφωνα.

Δεδομένου ότι ο O’Neil εργαζόταν ως σύμβουλος τεχνολογίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών, έμεινε χωρίς δουλειά, με τις Αρχές να τον συμβουλεύουν να βρει κάποια άλλη ενασχόληση που δεν απαιτεί τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Όπως αναφέρει η βρετανική Huffington Post, στη συνέχεια ο 45χρονος κρίθηκε “αναξιόπιστος” για να λαμβάνει το μηνιαίο επίδομα ανεργίας, Universal Credit.

Αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος ελλείψει χρημάτων, να ξεκινήσει έναν δικαστικό αγώνα για να δικαιωθεί δίχως την συνδρομή συνηγόρου, αφού χρήματα… δεν υπήρχαν.

«Πίστευα πως όλα αυτά τα είχα αφήσει πίσω μου…το ότι επέστρεψα στην ίδια κατάσταση ήταν για μένα ένα σοκ», είπε στο BBC ο 45χρονος ο οποίος πλέον ζει στο York.

Ωστόσο, η περιπέτεια του O’Neil έχει διχάσει τη Βρετανία, καθώς οι Αρχές επιμένουν πως οι περιοριστικοί όροι πρέπει να είναι μόνιμοι παρά το γεγονός ότι απαλλάχθηκε για την κατηγορία του βιασμού.

Την Παρασκευή ο 45χρονος ζήτησε ενώπιον του δικαστηρίου την άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, με την έδρα ωστόσο να απορρίπτει το αίτημά του.

Ο O’ Neil, που έχει παραδεχθεί τις σαδομαζοχιστικές του προτιμήσεις στο σεξ και ήταν μέλος ενός club στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι επιδίδονταν σε «σενάρια» ανάλογα με αυτά που περιγράφονται στο βιβλίο «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», υποστηρίζει πως οι περιοριστικοί όροι συνιστούν παραβίαση των δικαιωμάτων του.

Σχετικά άρθρα