Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος στηρίζει Ερντογάν: “Ο Γκιουλέν είναι αποστάτης”

Το Ισλαμικό Κράτος στηρίζει Ερντογάν: “Ο Γκιουλέν είναι αποστάτης”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,

Στη νέα του διαδικτυακή έκδοση το τουρκόγλωσσο περιοδικό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), το Konstantiniyye, κήρυξε τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και τους οπαδούς του “αποστάτες” (τακφίρ) και ιθύνοντες σκανδαλισμού (φασάντ).

Όπως σχολιάζει ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στο Twitter, οι κατηγορίες που απευθύνει το Ισλαμικό Κράτος στους γκιουλενιστές είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές που τους προσάπτει το τουρκικό κράτος.

Το Ισλαμικό Κράτος κατηγορεί τους γκιουλενιστές ως μέθυσους, γυναικάδες, άπιστους, αμαρτωλούς, που δεν νηστεύουν και δεν προσεύχονται.

Επίσης, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον Ερντογάν, γράφει ότι οι γκιουλεντιστές είναι ξένοι πράκτορες, κατάσκοποι των ΗΠΑ, που προσπαθούν να διεισδύσουν στο τουρκικό κράτος.

Ο ίδιος ο Γκιουλέν χαρακτηρίζεται ως “αποστάτης” του Ισλάμ.

Στην εικόνα που ακολουθεί το τεύχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που υποστηρίζει τον Ερντογάν και καταγγέλλει τον Γκιουλέν. “Κυκλοφορεί” σε μορφή pdf στο διαδίκτυο.

isis_magazine

Σχετικά άρθρα