Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχεδιασμοί για το μέλλον της Ελλάδας – Ποιο ρόλο προορίζεται να αναλάβει η χώρα

Σχεδιασμοί για το μέλλον της Ελλάδας – Ποιο ρόλο προορίζεται να αναλάβει η χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γεωπολιτική, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μέση Ανατολή, Μεσοποταμία, Ρωσία, Τουρκία,

Κάποτε, πριν πολλά χρόνια, εάν ρωτούσατε έναν ΚΝΕίτη, “όταν λες να φύγουν οι βάσεις των ΗΠΑ από την Ελλάδα, την ίδια ώρα εννοείς να έρθουν οι βάσεις των Ρώσων;”, εάν ήταν ειλικρινής ή αιφνιδιαζόταν θα απαντούσε “φυσικά”.

Αυτό που αποκρύπτεται διαρκώς από τους ρωσόφιλους, είτε ως ναπαίους (τον 19ο αιώνα), είτε ως κομμουνιστές (επί ΕΣΣΔ), είτε ως ΛΑΕτζίδες ή ΧΑγίτες σήμερα, είναι ότι η περιβόητη “εθνική ανεξαρτησία” που προπαγανδίζουν σημαίνει, στην πραγματικότητα, η Ελλάδα να πάψει να είναι στη σφαίρα των ΗΠΑ και να γίνει αποικία της Ρωσίας.

Δηλαδή, προτεκτοράτο της διεθνούς ρωσικής μαφίας και της σλαβικής Ορθοδοξίας.

Εδώ λοιπόν οφείλουμε να πούμε κάποιες αλήθειες, πέρα από προφητείες για ξανθά ή… ντεκαπάζ γένη.

Αλήθειες που προέρχονται από καλά ενημερωμένες πηγές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Κυρίως στο εξωτερικό.

Πρώτον, ο κόσμος είναι “μοιρασμένος” και η ίδια η Ρωσία το γνωρίζει, για αυτό κι όταν ο Τσίπρας πήγε και τους ζήτησε βοήθεια τον έστειλαν, οι ίδιοι οι Ρώσοι, στους Αμερικανούς.

Δεύτερον, η Ελλάς ως ναυτικό έθνος μπορεί να είναι σύμμαχος μόνο με τα ναυτικά έθνη και όχι με τα ηπειρωτικά, δηλαδή Γερμανία ή Ρωσία. Δεν σημαίνει ότι θα είμαστε και εχθροί αλλά όχι και στις “σφαίρες” τους.

Τρίτον, η Ελλάδα θεωρείται και είναι γεωπολιτικός αντίπαλος της Ρωσίας στο κομμάτι της γεωθρησκείας, στη σύγκρουση ποιος θα “ελέγξει” την Ορθοδοξία, πράγμα που φάνηκε και στην πρόσφατη Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη που η Ρωσία και τα φίλα προσκείμενα σε αυτή Πατριαρχεία τη μποϊκόταραν επειδή θεωρούν τον Οικουμενικό Πατριάρχη φιλοαμερικανό.

Οι Ρώσοι θέλουν να πάρουν τα πρωτεία της Ορθοδοξίας από τους Έλληνες, που τα έχουν ως διαδόχοι του ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους, και να τα κρατήσουν εκείνοι ως “Τρίτη Ρώμη”.

Η Ελλάδα, ως δύση της ανατολής και ανατολή της δύσης, ως μήτρα της Δύσης δηλαδή, έχει θέση ανάμεσα στα δυτικά έθνη όχι ως αποικία, όπως την κατάντησαν οι άθλιοι δεξιοί κοτσαμπάσηδες και οι ανεπρόκοποι “σοσιαλφιλελεύθεροι”, αλλά ως περιφερειακή ηγετική δύναμη του δυτικού κόσμου στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

Η Ελλάδα, στον άξονα της συμμαχίας της με Κύπρο, Ισραήλ και Αίγυπτο, πρωταγωνιστεί ως το έσχατο δυτικό ανάχωμα και προμαχώνας στην εξ ανατολών βαρβαρότητα. Η Ελλάδα είναι το πραγματικό σύνορο του ΝΑΤΟ και όχι η Τουρκία.

Ως κληρονόμος όχι μόνο του Ελληνικού Πολιτισμού αλλά και της ανατολικής Ρωμαϊκής Παράδοσης, η Ελλάδα προορίζεται να αναλάβει, σε συνεργασία με τους συμμάχους της (Ισραηλινούς και Κούρδους), τη διαχείριση του Λεβάντε από τους τρισάθλιους Άραβες, σε μια Συμμαχία των Αρχαίων Λαών, απομακρύνοντας για πάντα τους Σλάβους, Μογγόλους και Άραβες εισβολείς από Μέση Ανατολή και Μεσοποταμία, επαναφέροντας τον δυτικό πολιτισμό σε εκείνες τις κάποτε ελληνιστικές και ρωμαϊκές περιοχές προς όφελος των λαών τους και της δημοκρατίας.

Αυτοί είναι οι σχεδιασμοί που συζητιούνται άκρως σοβαρά και αναζητούνται εγχώριοι ικανοί πολιτικοί ηγέτες να τους υλοποιήσουν.

Ηγέτες απαραιτήτως μυημένοι στην κλασική Παιδεία και στον Ορθό Λόγο για να θριαμβεύσει ο πολιτισμός επί της βαρβαρότητας. Η απουσία ηγεσίας που να πληροί τις προϋποθέσεις έχει ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση των εξελίξεων.

Ο Ειδικός Συνεργάτης

Σχετικά άρθρα