Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος θανάτωσε τζιχαντιστές του με αέριο

Το Ισλαμικό Κράτος θανάτωσε τζιχαντιστές του με αέριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,

“Τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έδεσαν τα χέρια και τα πόδια δικών τους συντζιχαντιστών, του έβαλαν έτσι δεμένους μέσα σε ένα αυτοκίνητο με κλειστά τα παράθυρα και στη συνέχεια τους διοχέτευσαν γκάζι μέχρι που πέθαναν”, αναφέρουν αραβόφωνα δημοσιεύματα που αναμεταδίδει το Al Masdar News.

Η νέου τύπου θανάτωση συνέβη στη Μοσούλη, στο βορειοδυτικό Ιράκ και σύμφωνα με αραβικά Μέσα το Ισλαμικό Κράτος σκαρφίζεται συνεχώς νέους τρομακτικούς τρόπους εκτέλεσης, ώστε να φοβούνται οι τζιχαντιστές του να εγκαταλείψουν το πεδίο της μάχης.

Σε άλλη είδηση, την Κυριακή οι ιρακινές δυνάμεις ανακάλυψαν έναν ομαδικό τάφο στην Αλ Χαλεντίγια, στην επαρχία Άνμπαρ, που πιστεύεται ότι περιέχει τουλάχιστον 200 σορούς τζιχαντιστών μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο εάν οι νεκροί τζιχαντιστές που βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο σκοτώθηκαν σε μάχη ή τους εκτέλεσαν οι ίδιοι οι σύντροφοί τους.

Έγινε επίσης γνωστό ότι δεκάδες μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραδόθηκαν στον ιρακινό στρατό στις περιοχές Αλμπού Μπαλί και Αλμπού Ομπέιντ.

Σχετικά άρθρα