Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς προετοιμάστηκε πριν χρόνια η εμφάνιση των τζιχαντιστών – Το Πολιτικό Ισλάμ

Πώς προετοιμάστηκε πριν χρόνια η εμφάνιση των τζιχαντιστών – Το Πολιτικό Ισλάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Ισλάμ, Ισλαμιστές, Μέση Ανατολή, Τζιχαντιστές,

Σχολιάζοντας το άρθρο του TRIBUNE με τίτλο Για τους τζιχαντιστές δεν φταίει η Δύση – Το Ισλάμ θέλει τη ρεβάνς, αναγνώστης έκανε τον ακόλουθο σύντομο σχολιασμό που αξίζει να γίνει μια ξεχωριστή ανάρτηση.

Διαβάστε το σχόλιο:

H “Aραβική Άνοιξη, προετοιμάστηκε χρόνια πριν και στο σχέδιο ήταν να βάλουν ΚΑΙ την Μουσουλμανική Αδελφότητα αφού πρώτα φρόντισαν να εισάγουν τον όρο για τον μέσο πολίτη του “Πολιτικού Ισλάμ”, ώστε να διαδώσουν οι Συμμαχικές Δυνάμεις οτι η Μουσουλμανική Αδελφότητα στηρίζει το Πολιτικό Ισλάμ και θέλει να διώξει το στρατιωτικό σκέλος της.

Αφού είχαν απευθυνθεί πρώτα στον Ερντογάν ο οποίος όμως δεν κατάφερε ούτε αυτός ούτε ο Γκιουλέν να πάρουν υπό την σκέπη τους τις μουσουλμανικές χώρες (οι Άραβες δεν τους εμπιστευόντουσαν)… τα κατάφεραν με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους.

Ο Μουμπάρακ είχε μεγαλώσει πια και οι κινήσεις που κάνανε τα παιδιά του και με άλλες χώρες (όσοι ασχολούνται γνωρίζουν καλά με ποιες) έπρεπε να τον αντικαταστήσουν.

Επίσης τα παιδιά του δεν ήταν και αγαπητά στους Αιγύπτιους.

Έτσι πριν την Αραβική Άνοιξη και εφόσον πλέον ο όρος Πολιτικό Ισλάμ είχε μπει για τα καλά στην ζωή μας και στα Πανεπιστήμια (μετά το Homeland Security), ήρθε η σειρά των social media.

Εκπαιδεύτηκαν κάποιοι στο εξωτερικό… ώστε όταν θα ξεσπούσε η Αραβική Άνοιξη να είναι έτοιμοι αυτοί (νεολαία) να κάνουν αυτό που είχαν εκπαιδευτεί. Να ανοίξει ο δρόμος προς το Ισλάμ και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία είχε φροντίσει να κάνει τα χρόνια πριν της εξουσία της φιλανθρωπικό έργο.

Ήταν οι μόνοι που προσέφεραν ιατρική περίθαλψη στον φτωχό κόσμο και φαγητό. Από εκεί και πέρα ο δρόμος ήταν στρωμένος και η συνέχεια γνωστή σε όλους.

Και φυσικά δεν είναι θέμα θρησκευτικό αλλά Πολιτικό καθώς έτσι και αλλιώς αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά τα περισσότερα θύματα του ISIS είναι Άραβες και μάλιστα Σουνίτες.

Επίσης δεν είναι θέμα Αποικιοκρατίας… αλλά θέμα γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής των ισχυρών, ή Εξωτερική Πολιτική Αλλιώς των Ισχυρών Δυνάμεων.

Σχετικά άρθρα