Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λήξη συναγερμού – Ένα ξεχασμένο σακίδιο στον Πύργο του Άιφελ προκάλεσε πανικό

Λήξη συναγερμού – Ένα ξεχασμένο σακίδιο  στον Πύργο του Άιφελ προκάλεσε πανικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γαλλία, Παρίσι, Πύργος του Άιφελ,

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) στο Παρίσι, καθώς εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ.

Για το περιστατικό ενεργοποιήθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν την εμφάνισή τους φωτογραφίες που έδειχαν ισχυρές αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις να μεταβαίνουν στο διάσημο μνημείο του Παρισιού. Για το περιστατικό ενεργοποιήθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Η εκκένωση φαίνεται να έγινε μετά την ανακάλυψη ενός ύποπτου σακιδίου που είχε εγκαταλειφθεί στο χώρο, όπως μεταδίδει ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM-TV.

Η απομάκρυνση των επισκεπτών αποφασίστηκε στο πλαίσιο του συναγερμού, στον οποίο βρίσκεται η Γαλλία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια στις 14 Ιουλίου.

Η εκκένωση φαίνεται πως έγινε με ηρεμία και χωρίς φαινόμενα πανικού. Στην περιοχή γύρω από τον Πύργο παρέμειναν δεκάδες τουρίστες και επισκέπτες, χωρίς η αστυνομία να τους απομακρύνει σε μεγάλη ακτίνα.

Λίγο πριν τις 23.00, η γαλλική αστυνομία έκανε λόγο για «λάθος συναγερμό» που έληξε με την εύρεση σακιδίου που πιθανόν κάποιος είχε εγκαταλείψει.

Σχετικά άρθρα