Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύροι ισλαμιστές με σημαίες του FSA στο πλευρό των ισλαμιστών του Ερντογάν (φωτο)

Σύροι ισλαμιστές με σημαίες του FSA στο πλευρό των ισλαμιστών του Ερντογάν (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Κωνσταντινούπολη, Πραξικόπημα Τουρκία, Πρόσφυγες, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τουρκμένοι,

Νέες φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη αποδεικνύουν ότι στο πλευρό των ισλαμιστών οπαδών του Ερντογάν βρίσκονται και ισλαμιστές πρόσφυγες από τη Συρία.

Οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες κρατούσαν σημαίες του “μετριοπαθούς” ισλαμιστικού Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), δηλαδή τις τρικολόρε σε πράσινο, άσπρο και μαύρο, όπως και τις γαλάζιες σημαίες με τη λευκή ημισέληνο των Τουρκμένων.

Οι Τουρκμένοι της Συρίας, όπως και οι Ουιγούροι Τούρκοι της Κίνας, έχουν σημαία με λευκή ημισέληνο πάνω σε γαλάζιο χρώμα αντί το κόκκινο της τουρκικής.

Κούρδοι ακτιβιστές έχουν καταγγείλει από την πρώτη στιγμή ότι Σύροι ισλαμιστές πρόσφυγες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις υποστήριξης του Ερντογάν, αλλά μετά κι από αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε δεν μένει καμία αμφιβολία.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράφαμε:

Κούρδοι ακτιβιστές καταγγέλλουν στο Twitter ότι το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πραξικόπημα παρωδία, μεταξύ των ισλαμιστικών ταγμάτων εφόδου που κατέβηκαν στους δρόμους να «υπερασπιστούν» την ισλαμική «δημοκρατία» του Ερντογάν συμμετείχαν και Σύροι πρόσφυγες.

Οι Κούρδοι υποστηρίζουν ακόμα ότι ο Ερντογάν, που ως γνωστόν έχει προαναγγείλει ότι θα δώσει τουρκική υπηκοότητα σε όσους Σύρους πρόσφυγες τη ζητήσουν, σκοπεύει να τους εγκαταστήσει ως Τούρκους πολίτες πλέον στις περιοχές του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν.

Ο αποικισμός κουρδικών πόλεων στη νοτιοανατολική Τουρκία, που έχουν ισοπεδωθεί από τον τουρκικό στρατό, και χωριών θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πληθυσμού σε συνδυασμό με παράλληλους εκτοπισμούς Κούρδων είτε προς τα μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας, είτε προς το ιρακινό Κουρδιστάν, είτε να τους στείλει ως μετανάστες στην Ευρώπη μόλις πάρει τη βίζα, για να «αδειάσει» η Τουρκία από το κουρδικό πρόβλημα.

Η κυβέρνηση Ερντογάν, υποστηρίζουν οι ίδιοι, ευελπιστεί ότι οι ψήφοι των Σύρων τουρκοποιημένων πολιτών θα διοχετευτούν στο ισλαμιστικό κόμμα AKP, που κυβερνά την Τουρκία.

Να σημειωθεί εδώ ότι το ισλαμιστικό κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, AKP, έστειλε Σύρους πρόσφυγες να τελέσουν σουνιτική τελετή το Σάββατο σε γειτονιές της Κωνσταντινούπολης που κατοικούνται από Κούρδους και Αλεβίτες, για να τους προκαλέσουν, ευχαριστώντας τον Αλλάχ για την επικράτηση των ισλαμιστών επί των πραξικοπηματιών.

syroi_prosfyges_islamistes2

Σχετικά άρθρα