Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύροι πρόσφυγες χρησιμοποιήθηκαν ως μπράβοι του Ερντογάν κατά του “πραξικοπήματος”

Σύροι πρόσφυγες χρησιμοποιήθηκαν ως μπράβοι του Ερντογάν κατά του “πραξικοπήματος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Πρόσφυγες, Συρία, Τουρκία,

Κούρδοι ακτιβιστές καταγγέλλουν στο Twitter ότι το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πραξικόπημα παρωδία, μεταξύ των ισλαμιστικών ταγμάτων εφόδου που κατέβηκαν στους δρόμους να “υπερασπιστούν” την ισλαμική “δημοκρατία” του Ερντογάν συμμετείχαν και Σύροι πρόσφυγες.

Οι Κούρδοι υποστηρίζουν ακόμα ότι ο Ερντογάν, που ως γνωστόν έχει προαναγγείλει ότι θα δώσει τουρκική υπηκοότητα σε όσους Σύρους πρόσφυγες τη ζητήσουν, σκοπεύει να τους εγκαταστήσει ως Τούρκους πολίτες πλέον στις περιοχές του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν.

Ο αποικισμός κουρδικών πόλεων στη νοτιοανατολική Τουρκία, που έχουν ισοπεδωθεί από τον τουρκικό στρατό, και χωριών θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πληθυσμού σε συνδυασμό με παράλληλους εκτοπισμούς Κούρδων είτε προς τα μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας, είτε προς το ιρακινό Κουρδιστάν, είτε να τους στείλει ως μετανάστες στην Ευρώπη μόλις πάρει τη βίζα, για να “αδειάσει” η Τουρκία από το κουρδικό πρόβλημα.

Η κυβέρνηση Ερντογάν, υποστηρίζουν οι ίδιοι, ευελπιστεί ότι οι ψήφοι των Σύρων τουρκοποιημένων πολιτών θα διοχετευτούν στο ισλαμιστικό κόμμα AKP, που κυβερνά την Τουρκία.

Να σημειωθεί εδώ ότι το ισλαμιστικό κυβερνών κόμμα της Τουρκίας, AKP, έστειλε Σύρους πρόσφυγες να τελέσουν σουνιτική τελετή το Σάββατο σε γειτονιές της Κωνσταντινούπολης που κατοικούνται από Κούρδους και Αλεβίτες, για να τους προκαλέσουν, ευχαριστώντας τον Αλλάχ για την επικράτηση των ισλαμιστών επί των πραξικοπηματιών.

Δείτε το βίντεο με τους Σύρους ισλαμιστές να προσεύχονται:

Σχετικά άρθρα