Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνιος τρομοκράτης έφτιαξε τούρτα για να γιορτάσει τη νίκη Ερντογάν

Παλαιστίνιος τρομοκράτης έφτιαξε τούρτα για να γιορτάσει τη νίκη Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Ισλαμιστές, Ισμαήλ Χανίγιε, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς,

Ο ηγέτης της ισλαμιστικής φιλότουρκης τρομοκρατικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που τη “γλίτωσε” ο προστάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το “πραξικόπημα” και το γιόρτασε με μια τούρτα.

Ο ισλαμιστής τρομοκράτης έφτιαξε (προφανώς του έφτιαξαν) μια τούρτα σοκολατίνα η οποία είχε στη μέση της μια φωτογραφία του μαζί με τον Ερντογάν.

Οι Άραβες, να πούμε εδώ, όταν γιορτάζουν μια νίκη έχουν το έθιμο να κερνάνε γλυκά.

Στη συνέχεια πόζαρε πανευτυχής, με το πιο μεγάλο χαμόγελο, παρουσιάζοντας την τούρτα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χαμάς είναι το παρακλάδι της διεθνούς ισλαμιστικής οργάνωσης Μουσουλμανική ΑδελφότηταΑδελφοί Μουσουλμάνοι) στην Παλαιστίνη.

Η Χαμάς έχει καταλάβει τη Λωρίδα της Γάζας και την έχει μετατρέψει σε τουρκικό προτεκτοράτο.

Το κόμμα AKP του Ερντογάν είναι το παρακλάδι της ίδιας Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Τουρκία.

Η Χαμάς έχει κατηγορηθεί από τις αιγυπτιακές Αρχές ότι έδωσε όπλα στους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που δρουν στη Χερσόνησο του Σινά.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η “μητέρα οργάνωση” όλων των τζιχαντιστικών και τρομοκρατικών οργανώσεων. Η ίδια προτιμά να παρουσιάζεται ως “φιλανθρωπικός σύλλογος”.

Μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, που ανατράπηκε από τον νυν Αιγύπτιο πρόεδρο Σίσι.

Ο Ισμαήλ Χανίγιε είναι μέλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από τα φοιτητικά του χρόνια.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα αν και ιδρύθηκε στην Αίγυπτο τo 1928 “πέρασε” αργότερα στη Σαουδική Αραβία, όπου εκεί συναντήθηκε με τα θησαυροφυλάκια των Σαούντ και πανίσχυρη πλέον οικονομικά εργάζεται για την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ.

hamas_leader

Σχετικά άρθρα