Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρτυρία Έλληνα στη Νίκαια: Ο πανικός δεν περιγράφεται! Κορμιά διαμελισμένα παντού

Μαρτυρία Έλληνα στη Νίκαια: Ο πανικός δεν περιγράφεται! Κορμιά διαμελισμένα παντού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νίκαια, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στη Νίκαια της Γαλλίας την ώρα του πολύνεκρου μακελειού μεταφέρει Έλληνας ξεναγός ο οποίος βρισκόταν στο σημείο με ελληνικό γκρουπ 15 ατόμων.

«Ο πανικός δεν περιγράφεται. Κορμιά διαμελισμένα παντού. Αστυνομία και στρατός έχουν κατακλύσει στην περιοχή».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Έλληνας ξεναγός, κ. Εμμανουηλίδης, που βρέθηκε χθες στη Νίκαια της Γαλλίας με ελληνικό γκρουπ 15 ατόμων, την κατάσταση που επικρατεί μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

«Εμείς επισκεφθήκαμε τη Νίκαια, ευτυχώς χθες το μεσημέρι, διότι όπως μας ενημέρωσαν από το απόγευμα και μετά ο παραλιακός δρόμος θα έκλεινε λόγω παρελάσεων» είπε ο κ. Εμμανουηλίδης.

Όπως τόνισε, η χθεσινή ημέρα ήταν για τη Γαλλία μια τεράστια γιορτή.

«Τα πυροτεχνήματα άρχισαν στις δέκα το βράδυ. Στην περιοχή βρίσκονταν ευτυχώς μακριά από τον τόπο του συμβάντος, δύο κυπριακά γκρουπ, τριάντα ατόμων το καθένα» συνέχισε ο ξεναγός.

Η Κυανή Ακτή είναι η δεύτερη πιο πολυσύχναστη περιοχή μετά το Παρίσι, που φιλοξενεί 18 εκατ. τουρίστες το χρόνο και πολλά σκάφη, καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη μαρίνα της Μεσογείου, εξηγεί ο κ. Εμμανουηλίδης στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Είμαστε σε επαφή με τα ξενοδοχεία της περιοχής και με την Aegean. Όλοι οι Έλληνες είναι καλά. Επικρατεί μούδιασμα αλλά και ψυχραιμία» κατέληξε ο κ. Εμμανουηλίδης.

Σχετικά άρθρα