Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν είναι φάρσα – Δήλωση Γιούνκερ: Οι εξωγήινοι είναι ανήσυχοι για το μέλλον της ΕΕ (βίντεο)

Δεν είναι φάρσα – Δήλωση Γιούνκερ: Οι εξωγήινοι είναι ανήσυχοι για το μέλλον της ΕΕ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Εξωγήινοι, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ηνωμένο Βασίλειο,

Ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τα “τσούζει” είναι γνωστό. Ωστόσο, η δήλωσή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ότι συνομίλησε με [εξωγήινους] ηγέτες άλλων πλανητών, οι οποίοι είναι στεναχωρημένοι και ανήσυχοι μετά το BREXIT, μας ξεπερνά. Η είδηση φυσικά, ακόμα κι ως σαρδάμ, δεν μεταδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Μιλώντας στις 28 Ιουνίου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε:

“Πρέπει να έχουμε εις γνώση μας ότι εκείνοι που μας παρατηρούν από μακριά στενοχωριούνται. Είδαμε και ακούσαμε πολλούς ηγέτες από άλλους πλανήτες να είναι πολύ στεναχωρημένοι επειδή είχαν ερωτήσεις σχετικά με ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει να καθησυχάσουμε τους Ευρωπαίους όπως και εκείνους που μας παρακολουθούν από μακριά”, δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε φυσικά τι μετέφραζαν εκείνη την ώρα οι μεταφραστές του κοινοβουλίου, για αυτό βλέπετε και ολόγυρα τους ευρωβουλευτές να ακούνε… ψύχραιμα τις δηλώσεις Γιούνκερ και ουδείς να αντιδρά, έστω από έκπληξη για αυτό που ειπώθηκε.

Η δικαιολογία που ακούστηκε είναι ότι έκανε λεκτικό λάθος.

Ωστόσο, οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι μέσα στη σύγχυσή του από το BREXIT του ξέφυγε και είπε την αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή είτε να ήταν μεθυσμένος, ήταν να έκανε λεκτικό λάθος ή ακόμα και να του… ξέφυγε η αλήθεια για τους εξωγήινους, η δήλωση έγινε και όπως αντιλαμβάνεστε καταγράφηκε με χρυσά γράμματα στα “αποδεικτικά αρχεία” της ουφολογίας.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα