Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθεροι σκοπευτές σκότωσαν 5 αστυνομικούς στο Ντάλας των ΗΠΑ (βίντεο)

Ελεύθεροι σκοπευτές σκότωσαν 5 αστυνομικούς στο Ντάλας των ΗΠΑ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελεύθεροι Σκοπευτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντάλας,

Τέσσερις αστυνομικοί έπεσαν νεκροί και άλλοι επτά τραυματίστηκαν από πυρά, στη διάρκεια διαδήλωσης στο Ντάλας κατά των επιθέσεων αστυνομικών εναντίον Αφροαμερικανών. Αργότερα την Παρασκευή ακόμα ένας αστυνομικός απεβίωσε από τα τραύματά του, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε πέντε.

Όπως δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Ντέιβιντ Μπράουν, δύο ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν 11 αστυνομικούς, σκοτώνοντας τρεις από αυτούς.

Στη συνέχεια, ανάρτηση της τοπικής αστυνομίας στο Twitter ανέφερε ότι και ένας τέταρτος αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι Αρχές εντόπισαν έναν ύποπτο σε γκαράζ στο κέντρο της πόλης, και μετά από διαπραγματεύσεις και ανταλλαγή πυροβολισμών με τις ομάδες των ειδικών δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, ο άνδρας παραδόθηκε.

Δίπλα του εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το δεύτερο ελεύθερο σκοπευτή.


Τηλεοπτικά πλάνα από την περιοχή, δείχνουν την πάνοπλους αστυνομικούς να λαμβάνουν θέσεις μάχης πίσω από οχήματα.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με την αστυνομική κοινότητα του Ντάλας» δήλωσε ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ.

Υπενθυμίζεται ότι ένας Αφροαμερικανός έχασε τη ζωή του από αστυνομικά πυρά στην πολιτεία Μινεσότα, ενώ ο θάνατος ενός έτερου μαύρου πολίτη την Τρίτη είχε ξεσηκώσει μαζικές διαμαρτυρίες στη Λουιζιάνα.

Στην έκδοση οδηγίας προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το κέντρο του Ντάλας, προχώρησε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) μετά τον θάνατο τεσσάρων αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων επτά από πυρά στη διάρκεια διαδήλωσης κατά της αστυνομικής βίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09.57: Ένας ακόμη αστυνομικός κατέληξε μετά την ένοπλη επίθεση σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας στο Ντάλας. «Μόλις χάσαμε ακόμη έναν», γνωστοποίησε στο twitter τη ένωση αστυνομικών του Ντάλας.

Σχετικά άρθρα