Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπάρακ Ομπάμα με μουσουλμανική κελεμπία στα νιάτα του (φωτο)

Ο Μπάρακ Ομπάμα με μουσουλμανική κελεμπία στα νιάτα του (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλάμ, Μουσουλμάνοι, Μπάρακ Ομπάμα,

Ο δημοσιογράφος Μπιλ Οράιλι (Bill O’Reilly), του τηλεοπτικού σταθμού FOX, δημοσίευσε παλιές ανέκδοτες φωτογραφίες του Μπάρακ Ομπάμα με παραδοσιακή μουσουλμανική κελεμπία στο γάμο του ετεροθαλούς αδερφού του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο εικονιζόμενος νεαρός με την κελεμπία είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η γνησιότητα των φωτογραφιών δεν έχει ελεγχθεί και ο Οράιλι τις δημοσίευσε για να αποδείξει ότι ο Ομπάμα τρέφει «βαθιά συναισθήματα για τους μουσουλμάνους».

Οι δεξιοί Αμερικανοί κατηγορούν τον Ομπάμα ότι εξαιτίας των μουσουλμάνων συγγενών του είναι φιλικός προς το Ισλάμ και για αυτό δεν έχει καταφέρει να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τους τρομοκράτες και το Ισλαμικό Κράτος.

Πολλοί Ρεπουμπλικανοί μάλιστα είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Ομπάμα είναι στην πραγματικότητα μουσουλμάνος.

obama

Ο Οράιλι κατηγόρησε τον Αμερικανό Πρόεδρο ότι έχει επανειλημμένα αποτύχει να εντοπίσει την τρομοκρατική απειλή που αντιμετωπίζει η Αμερική, επέστρεψε στο Ισλαμικό Κράτος να εισβάλει στη Μέση Ανατολή και δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί το λάθος του.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αποτυχία της κυβέρνησής του είναι ότι έχει επιτρέψει στο ISIS να σφάζει, να δολοφονεί χιλιάδες αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ανάμεσά τους και μουσουλμάνοι. Ο κ. Ομπάμα ποτέ δεν θα το παραδεχτεί ούτε θα αντιμετωπίσει αυτή την παγκόσμια απειλή».

Ο δημοσιογράφος του FOX, που όπως φαίνεται και από το ρεπορτάζ του «σκαλίζει» το παρελθόν του Ομπάμα, ανέφερε ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ μεγάλωσε στη Χαβάη από Αμερικανίδα μαμά και Κενυάτη μουσουλμάνο μπαμπά, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν ο μικρός Ομπάμα ήταν δύο ετών.

Λίγο αργότερα, η μητέρα του Άνν (Ann), ξαναπαντρεύτηκε έναν Ινδονήσιο. Ο Ομπάμα έζησε στην Ινδονησία -μια μουσουλμανική χώρα- για τέσσερα χρόνια.

Σε ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει για τα παιδικά του χρόνια:

«Μεγάλωσα σαν ένα παιδί της Ινδονησίας, της Χαβάης, σαν μαύρο και σαν λευκό. Επωφελήθηκα από την πολλαπλότητα των πολιτισμών».

Ο Ομπάμα φοίτησε και σε μουσουλμανικά και σε καθολικά σχολεία, πριν επιστρέψει και ζήσει στη Χαβάη με τους παππούδες του, που δεν πίστευαν σε κάποια θρησκεία και όπως έχει πει ο ίδιος του έδωσαν κοσμική ανατροφή.

Δείτε επίσης: Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα πήγε για προσκύνημα στη Μέκκα

Σχετικά άρθρα