Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρομαχικά από την Τουρκία είχαν οι τζιχαντιστές στη Μανμπίτζ (βίντεο)

Πυρομαχικά από την Τουρκία είχαν οι τζιχαντιστές στη Μανμπίτζ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μανμπίτζ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Χαλέπι,

Πυρομαχικά και εκρηκτικά των τζιχαντιστών προερχόμενα από την Τουρκία βρήκαν οι μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), που πολιορκούν την κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος πόλη Μανμπίτζ, στη βορειοδυτική Συρία, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, 30 χιλιόμετρα δυτικά του Ευφράτη.

Ενώ η εκστρατεία των υπό κουρδική διοίκηση SDF για την απελευθέρωση της Μανμπίτζ συμπληρώνει ένα μήνα, οι Κούρδοι κατέλαβαν μια αποθήκη πυρομαχικών και εργαστήριο παρασκευής εκρηκτικών στα νοτιοδυτικά της πόλης.

Ένα μέρος των ναρκών και των υλικών που χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή εκρηκτικών από τους τζιχαντιστές σχετίζονται με την Τουρκία.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και γάντια και μάσκες για προστασία από χημικό πόλεμο, TNT, βλήματα όλμων, ρουκέτες και διάφορα άλλα πυρομαχικά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANF.

Δείτε βίντεο μέσα από την αποθήκη πυρομαχικών των τζιχαντιστών:

Σχετικά άρθρα