Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος:Το Brexit απειλεί την ενότητα της Ευρώπης των Σταυροφόρων

Ισλαμικό Κράτος:Το Brexit απειλεί την ενότητα της Ευρώπης των Σταυροφόρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Independent, ISIL, ISIS, Βρετανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Τη νίκη του Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα επιδοκίμασε το Ισλαμικό Κράτος στην προπαγανδιστική του εφημερίδα al Naba, καλωσορίζοντας την «πολιτική κρίση» και την προοπτική δημοψηφισμάτων σε άλλες χώρες, όπως αναφέρει ο Independent.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η προπαγανδιστική εφημερίδα του ISIS, το Brexit «απειλεί την ενότητα της Ευρώπης των Σταυροφόρων».

“Σοκ στους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους”

Στο συγκεκρίμενο κείμενο της al Naba, ο συντάκτης κάνει λόγο για «σοκ στους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους» μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής, με την πτώση της αξίας της λίρας και την αναταραχή στις αγορές.

Επίσης, υπάρχει αναφορά σε «αποσχιστικές φιλοδοξίες» σε κάποιες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και το ενδεχόμενο δεύτερου δημοψηφίσματος για ανεξαρτησία στη Σκωτία, καθώς και τις επιδιώξεις εθνικιστικών κομμάτων αλλού στην Ευρώπη για παρόμοια δημοψηφίσματα, που απειλούν την Ευρωπαϊκή Ένωση με διάλυση.

Σχετικά άρθρα