Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γερμανοί ζητούν από τους Βρετανούς πολιτικούς να κάνουν “πραξικόπημα”!

Οι Γερμανοί ζητούν από τους Βρετανούς πολιτικούς να κάνουν “πραξικόπημα”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γερμανία, Δημοψήφισμα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο,

Ο προσωπάρχης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως οι πολιτικοί στο Λονδίνο θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ξανασκεφτούν τις συνέπειες της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σαν να μην έγινε ποτέ δημοψήφισμα, σαν να μην μίλησε ποτέ ο βρετανικός λαός. Τους λένε να γυρίσουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, και δεν το λένε στην αδύναμη Ελλάδα, το λένε στην πανίσχυρη Βρετανία. Πανικόβλητοι ή απλά αμετροεπείς;

«Οι πολιτικοί στο Λονδίνο θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να επανεξετάσουν τις συνέπειες μιας εξόδου», δήλωσε ο προσωπάρχης της Μέρκελ Πέτερ Αλτμάιερ, όπως αναφέρει σήμερα το δίκτυο γερμανικών εφημερίδων RND.

Αν η Βρετανία πραγματικά αποχωρήσει, αυτό θα είναι «ένα δύσκολο ορόσημο με πολλές συνέπειες», δήλωσε ο Αλτμάιερ, σύμφωνα με το RND, και συνέχισε με μια κοτσάνα.

“Φυσικά η Βρετανία θα μπορούσε να υποβάλει αργότερα αίτηση για να επανενταχθεί στην ΕΕ”, πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με το RND, «αλλά αυτό θα έπαιρνε πολύ χρόνο».

Το Βερολίνο ζητά από το Λονδίνο να κάνει πραξικόπημα. Αυτή η Γερμανία δεν μαθαίνει με τίποτα. Δεν έμαθε τίποτα από δύο παγκόσμιους πολέμους, ούτε τώρα δείχνει ικανή.

Σχετικά άρθρα