Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν την Αλ Κάιντα στο Χαλέπι – Προάγγελος επίθεσης

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν την Αλ Κάιντα στο Χαλέπι – Προάγγελος επίθεσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Παλαιστίνιοι, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαλέπι, Χεζμπολάχ,

Η ρωσική πολεμική αεροπορία υποστηριζόμενη από τη συριακή πολεμική αεροπορία σφυροκοπούσε όλο το βράδυ τις θέσεις των τζιχαντιστών του Μετώπου Αλ Νούσρα (Αλ Κάιντα) στο Χαλέπι.

Όπως μεταδίδει το φιλοκυβερνητικό Al Masdar News, βομβαρδίστηκαν οι θέσεις των τζιχαντιστών στις περιοχές Μπανί Ζαΐντ, Χανταράτ, Φάρμες Αλ Μαλάχ και άλλες περιοχές κοντά στον αυτοκινητόδρομο Καστέλο, μέσω του οποίου γίνεται ο ανεφοδιασμός των συνοικιών που ελέγχουν οι τζιχαντιστές στην πόλη του Χαλεπιού.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Al Masdar, αναφέρονται κινήσεις μεγάλων δυνάμεων του συριακού στρατού και των συμμάχων του στα μέτωπα του Χαλεπιού.

Οι δυνάμεις που μάχονται υπό τη σημαία της Δαμασκού είναι 4η μηχανοκίνητη μεραρχία του συριακού στρατού, οι κομάντος της Δύναμης Τίγρη, Η λεγεώνα Αλ Κουντς (Παλαιστίνιοι παραστρατιωτικοί της Συρίας) και η σιιτική λιβανέζικη παραστρατιωτική οργάνωση Χεζμπολάχ.

Αν και δεν είναι γνωστό πότε οι κυβερνητικοί και οι σύμμαχοί τους θα επιτεθούν στην Αλ Κάιντα, οι μανιασμένοι βομβαρδισμοί στο Χαλέπι υποδηλώνουν ότι η επίθεση μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή.

ALEPPO_MAP_17_4

Σχετικά άρθρα