Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“O Kάμερον έπαιξε την Ευρώπη στα ζάρια”

“O Kάμερον έπαιξε την Ευρώπη στα ζάρια”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Stern, Βρετανία, Δημοψήφισμα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντέιβιντ Κάμερον,

Με ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις καταφέρεται εναντίον του Ντέιβιντ Κάμερον το περιοδικό Stern, στον απόηχο του βρετανικού δημοψηφίσματος και την απόφαση για έξοδο από την ΕΕ.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το περιοδικό Stern φιλοξενεί δημοσίευμα με τίτλο «Ο άνθρωπος που έπαιξε την Ευρώπη στα ζάρια» και σημειώνει: Οι συνέπειες ακόμα κι αν δεν μπορούν να προβλεφθούν στο σύνολό τους είναι καταστροφικές. Είναι καταστροφικές για το Ηνωμένο Βασίλειο, καταστροφικές για τον Ντ. Κάμερον, ο οποίος από τον Οκτώβριο δεν θα είναι πια πρωθυπουργός. Και είναι μια καταστροφή για την Ευρώπη και τον κόσμο.

‘Ήθελε  να ικανοποιήσει τους ευρωσκεπτικιστές στο κόμμα του”

Ειδικότερα για τον Βρετανό πρωθυπουργό σχολιάζει: Τζόγαρε ήδη πριν από δυο χρόνια με το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας και τη γλίτωσε παρά τρίχα. Τζόγαρε άλλη μια φορά και υποσχέθηκε στους συμπατριώτες του ένα δημοψήφισμα για την ΕΕ. Σε καμία περίπτωση όμως για πατριωτικούς λόγους.

Ήθελε απλά να ικανοποιήσει τους ευρωσκεπτικιστές στο κόμμα του. Ήταν καθαρός και όπως τώρα ξέρουμε – ανεύθυνος οπορτουνισμός, και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει.

Σχετικά άρθρα