Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος μαστίγωσε 22 και κρέμασε 5 επειδή παραβίασαν τη νηστεία

Το Ισλαμικό Κράτος μαστίγωσε 22 και κρέμασε 5 επειδή παραβίασαν τη νηστεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μαστίγωμα, Μοσούλη, Νηστεία, Νινευή, Ραμαζάνι, Τζιχαντιστές,

Οι εξτρεμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος μαστίγωσαν την Πέμπτη 22 Ιρακινούς πολίτες στη Μοσούλη, στο βορειοδυτικό Ιράκ, επειδή παραβίασαν τη νηστεία του Ραμαζανιού.

“Η “θρησκευτική αστυνομία”, η Αλ Χίσμπα, ξαμολύθηκε στους δρόμους της κεντρικής Μοσούλης, αναζητώντας παραβάτες της νηστείας του Ραμαζανιού. Συνέλαβαν 22 πολίτες μέσα σε δύο ημέρες”, είπε ο τοπικός ακτιβιστής Τζαμπίρ Μουνταζίρ μιλώντας στο ARA News.

Το ισλαμικό “δικαστήριο” – ιερά εξέταση της Σαρία, που τα μέλη του είναι τζιχαντιστές, αποφάσισε να τιμωρηθούν οι συλληφθέντες δημοσίως.

“Τα θύματα τιμωρήθηκαν με 30 βουρδουλιές ο καθένας”, είπε ο Μουνταζίρ. “Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την τιμωρία”.

Πέντε από τους τιμωρημένους στη συνέχεια κρεμάστηκαν από τους τζιχαντιστές σε κολώνες ηλεκτροδότησης στο κέντρο της Μοσούλης.

“Ανέφεραν για μια ακόμη φορά ότι η νηστεία του Ραμαζανιού είναι υποχρεωτική για όλους τους μουσουλμάνους στο χαλιφάτο και οι παραβάτες θα τιμωρούνται σκληρά”, είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο ARA News.

Σχετικά άρθρα