Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομπάμα: Θα γραφτώ στο LinkedIn μετά τη λήξη της θητείας μου

Ομπάμα: Θα γραφτώ στο LinkedIn μετά τη λήξη της θητείας μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για LinkedIn, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Μπάρακ Ομπάμα,

Την επιστροφή του στην αγορά εργασίας και την εγγραφή του στο… LinkedIn, προανήγγειλε χαριτολογώντας ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, καθώς στις 20 Ιανουαρίου 2017, με την ολοκλήρωση της θητείας του, θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

«Σε λιγότερο από επτά μήνες, θα επιστρέψω στην αγορά εργασίας» δήλωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους τη Δευτέρα με εμφανή δόση χιούμορ, κατά τη διάρκεια συνεδρίου υπό τον τίτλο SelectUSA, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

«Θα γραφτώ στο LinkedIn (σ.σ δημοφιλής ιστότοπος επαγγελματικής δικτύωσης) και θα δω τι θα παρουσιαστεί» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος γελώντας, προτού εξυμνήσει τις αρετές της αμερικανικής αγοράς, την οποία χαρακτήρισε «εξαιρετικό χώρο για να κάνει κανείς επιχειρήσεις».

Ο πωλητής παγωτών κ. Ομπάμα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρεται στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για τους επαγγελματίες, τον οποίο εξαγόρασε η Microsoft έναντι του ποσού των 26,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τον Φεβρουάριο είχε δημοσιεύσει στο «προεδρικό» του προφίλ στο LinkedIn ένα σύντομο κείμενο για να προωθήσει ένα πρόγραμμα στήριξης των νέων.

Παράλληλα, είχε μιλήσει και για την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ως έφηβος, όταν και ήταν πωλητής παγωτών στο κατάστημα Μπάσκιν Ρόμπίνς στη Χονολουλού (Χαβάη).

«Η πρώτη μου δουλειά δεν είχε ιδιαίτερη λάμψη, όμως με δίδαξε δύο τρία σημαντικά πράγματα. Την έννοια της ανάληψης ευθυνών. Να εργάζομαι σκληρά. Να βρίσκω μια ισορροπία μεταξύ της δουλειάς, των φίλων, της οικογένειας και του σχολείου», περιέγραψε ο κ. Ομπάμα.

Σχετικά άρθρα