Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκαθαρίζει η εικόνα στο Β’ όμιλο του Euro 2016

Ξεκαθαρίζει η εικόνα στο Β’ όμιλο του Euro 2016
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euro 2016, Αγγλία, Ουαλία, Ποδόσφαιρο, Ρωσία, Σλοβακία,

Η αυλαία στον Β΄ όμιλο του Euro 2016 ολοκληρώνεται απόψε με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής.

Αγγλία και Σλοβακία θα συναντηθούν στη Λιόν (22:00) σε ένα παιχνίδι – ντέρμπι.

Οι Άγγλοι προηγούνται στην κατάταξη με 4 βαθμούς, οι Σλοβάκοι έχουν 3 (όσους και οι Ουαλοί που παίζουν με τους Ρώσους) και κατά συνέπεια αναμένεται ένας πολύ δυνατός αγώνας.

Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών», Ρόι Χότζσον, θα ξεκινήσει με τον Τζέιμι Βάρντι και τον Ντάνιελ Στάριτζ στην επίθεση, καθώς οι δυο τους ήρθαν από τον πάγκο για να σκοράρουν στη νίκη με ανατροπή (2-1) επί της Ουαλίας.

Η μεγαλύτερη απειλή για τους παίκτες του Χότζσον προέρχεται από τον μεσοεπιθετικό της Νάπολι Μάρεκ Χάμσικ, που έδωσε την ασίστ στον Βλάντιμιρ Βάις και σκόραρε το δεύτερο γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Ρωσίας με 2-1.

Ουαλία – Ρωσία με το βλέμμα στους χούλιγκαν

Στο άλλο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει την ίδια ώρα στην Τουλούζ, η Ουαλία θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία.

Η Ουαλία είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του Β΄ ομίλου με τρεις βαθμούς και με νίκη κλειδώνει την πρόκριση, κάτι που μπορεί να συμβεί ακόμη και με ισοπαλία, αρκεί να μη νικήσει η Σλοβακία την Αγγλία.

Αντίθετα, αν χάσει και ταυτόχρονα οι Σλοβάκοι πάρουν βαθμό, θα είναι τέταρτη.

Από την άλλη πλευρά, η ήττα (1-2) της Ρωσίας από τη Σλοβακία κατέστρεψε όλη την καλή δουλειά και την εικόνα που είχαν εμφανίσει οι Ρώσοι στην πρεμιέρα απέναντι στην Αγγλία και τους κατέστησε μέχρι στιγμής τον… αδύναμο κρίκο του ομίλου, αφού με μόλις ένα βαθμό κινδυνεύουν με πρόωρο αποκλεισμό.

Σχετικά άρθρα